22.01.2013, 02:21 | #11 |
|
Cevap: Lezzet ve Şifa Deposu Pırasalı Lezzetler
Pırasanın herşeyi yapılıyormuş. Zeytinyağlısını ve böreğini severim.
Teşekkürler Canancım. |
23.01.2013, 15:05 | #12 |
|
Pırasanın, umumiyetle zeytinyağlısını yaparım. Böreği güzel oluyor diyorlar, böreği pırasa ile bağdaştıramadığımdan hiç yapmadım .
Dolmasını denemeliyim, imrendirdiniz çünkü |
23.01.2013, 15:17 | #13 |
|
Bizim evde zeytinyağlı harici kullanılmıyor. |
01.11.2013, 12:54 | #14 |
|
Bende zeytinyağlı yemeğini yaparım. Fakat kıyma ve etli olarak hiç denemedim. Paylaşımınız için teşekkürler Canan...
|
01.11.2013, 14:30 | #15 |
|
Neymiş bu pırasa böyle zeytinyağlısı güzel olur.
Ama bir böreği oluyor off tadına doyum olmuyor Teşekkürler @Canan |
20.02.2014, 10:17 | #16 |
|
Zeytinyağlı pırasa ve börek dışında hiçbirini yemedim. Ne kadar çok çeşit yapılıyormuş böyle pırasadan.
Teşekkürler Canan.
20.02.2014, 10:25 | #17 |
|
Bir kez pırasalı boşnak böreği yemiştim. Ispanaklı boşnak böreği gibi olmasa da lezzetliydi. Ama favorim zeytinyağlı pırasa.
|
20.02.2014, 10:57 | #18 | |
|
Alıntı:
Biraderim, civarında Arnavut komşun olmadığı belli. |
|
20.02.2014, 11:28 | #19 |
|
Zeytinyağlı pırasayı çok seviyorum ama evde benden başka kimse yemediği için pişirmiyorum tadı olmuyor tek başına
Bizim tarafta pırasa genelde çiğ yenir yufkanın içine peynir pırasa artık ne varsa sarar çayla yersin çok severdik çocukken.
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!! Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!! |
20.02.2014, 12:11 | #20 |
|
Arnavut komşum yok ama, Boşnak arkadaşım var @Lion . Pırasalı böreği yedim artık, hatta pırasalı kek bile yaptım Alman tariflerinden. Sevdim, beğendim.
Ciğerli börek ise, hiç de iyi bakmıyor bana Birisi yapsa da yemem için zorlasa beni. Ancak o zaman tadını anlarım Kendin ye onu biraderim |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
deposu, lezzet, lezzetler, pırasalı, şifa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |