17.01.2013, 21:38 | #1 |
|
Pesto Soslu Tost
Pesto Soslu Tost Malzemeler |
17.01.2013, 22:49 | #4 |
|
Cevap: Pesto Soslu Tost
Normal tost yapmaya üşenen ben bunu yapar mıyım ki? |
17.01.2013, 22:55 | #6 |
|
Pesto sos,,
Malzemeleri; 1 demet taze fesleğen, 200 gr parmesan , 1 diş sarımsak , 50-75 gr kadar cam fıstığı, sos kıvamına getirecek kadar zeytin yağı, tuz, taze çekilmiş karabiber Yapalım ; en iyi surahili bir blender da olduğunu gördüm, küçük bir tavada teflonsa hiç yağ atmadan kısık ateşte fıstıkları esmerlestirelim,, (dikkat edin çok yanmasınlar, neticede fıstıklar genelde sarışındır)diğer tarafta sapları traşlanmış bir demet fesleğene, yeteri kadar zeytin yağı, bir diş sarımsak , parmesan ve son olarak esmerleşen fıstıkları ilave ederek, blender da parçalayın , tadına bakıp tuz ve karabiber ilave edin... Püf noktası ; blender i çok kısa sürelerle ve uzun aralıklar bırakarak çalıştırın , sebebi donen aksam ısınacağından sosun tadı bozulabilir, Püf noktası ; parmesani blenderin icine rendeleyerek koyarsanız işiniz daha hızlı biter, Püf noktası ; asla asla ve asla pestoyu pişirmeyin, kullanmadan önce oda sıcaklığına getirin, sonra da sıcak makarna ile servis edin...
17.01.2013, 23:11 | #7 |
|
Bu site kolestrol yapar uyarısını bir an önce girişe yazın. :P
Et yemez miyim hayır tabi ki yerim ölene kadar kırmızı et yiyeceğim.
18.01.2013, 00:38 | #8 |
|
Gecenin bu saatinde konuya girersen, böylede ağzının suları akar işte duayen
Canancım, bu tostun ötesinde kendi başına bir yemek zaten,tost deyip yazık etmiyelim,ellerine sağlık M.Özen, sanırım sizdede ustalık var,pesto sosu iyi tarif etmişsiniz |
18.01.2013, 00:44 | #10 |
|
Tost dediğin üşengeçlerin kendilerine hızlısından karın doyurmak için yaptığı şeydir. Canan senin tost öyle zahmetli ki hünkarbeğendi yapsak daha az zahmet çekeriz...
hamburger, jambon, pesto, soslu, tost, Üzerine |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |