26.04.2012, 20:56 | #11 |
|
Cevap: Kahvenin Lezzet Kattığı Tatlılar
Mmmm, güzel bir pastanin icine konulan kahvenin disinda, yaninda da bir fincan kahve iyi gider.
Ama Starbucks'in, cochineal isimli kirmizi böcekten elde edilen sivinin icine ilave edildigi kahve ve pastalar olmasin. Ellerine ve emegine saglik Canan |
26.04.2012, 21:18 | #12 |
|
Kahve tatlıların olmazsa olmazı. Tatlıya verdiği o kahve kokusunu çok severim. |
26.04.2012, 22:07 | #14 |
|
Canannnnn,
26.04.2012, 22:22 | #15 |
|
Ooyyşşş yerim hepsiniiii.
Kahveli kakaolu yiyecek ve içeceklere bayılıyorum. Kavunun üzerine türk kahvesi serpiştirip yiyince de mükemmel oluyor. Teşekkürler Canancığım.
26.04.2012, 23:44 | #16 |
|
Ne güzel tarifler var burda.
Yerim hepsinii. Diyete yeni başlamış biri olarak hemen sayfadan ayrılmalıyım. Teşekkürler Canan |
28.04.2012, 12:14 | #17 |
|
Ben bunların hepsini yerim,büyük bir iştahla hemde
Malzemelerin tamamının evde uygun olduğu tek tarif şu an için Kahveli İrmik tatlısı,dolayısıyla hemen yapıyorum veeee Canan arkadaşımızın kulaklarını akşam yerken bir güzel çınlatıyorum.
03.04.2013, 17:15 | #18 |
|
|
03.04.2013, 17:16 | #19 |
|
Kahveli pasta nekadar güzel gözüküyor insan onu birde elleriyle yiyecek yüzüne gözüne burnuna bulaştırarak offf tadına doyum olmaz valla
|
03.04.2013, 17:18 | #20 |
|
|
5 Üyemiz Limon'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
kattığı, lezzet, tatlılar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |