|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
|
Seçenekler |
12.02.2012, 23:37 | #101 | ||
|
Cevap: Ezan'ın Türkçe Okunması
Jazz... Bu son yazdığını en baştan yazmış olsaydın ben inanıyorum ki ortam bu kadar gerilmez ve iş bu kadar uzamazdı... Neyse olan oldu artık.
Burada kimse kendini anlatmak zorunda değil ve zaten bizde kişileri değil fikirleri tartışıyoruz. Alıntı:
Burada ki yorumlarda kimse kimseyi dinsizlikle veya başka birşeyle suçlamadı. Tartışılan, konuya yaklaşım ve üslup meselesiydi. Ayrıca burası din ağırlıklı bir forum olmadığı ve anasayfadaki bannerden de anlaşıldığı üzere ortak paydamızın ne olduğu çok belli. Dolayısı ile teşekkür butonunu kullananların ağırlığının neresi olacağı konusunda elimizden birşey gelmez. Alıntı:
Forumlar tartışma platformudur. Biri fikrini söyler ve karşı fikirde olan da o fikrin karşında neden olduğunu ve kendince doğrularını sayar... Bundan daha doğal olan ne var ki bu durumda?.. Konular süs olarak değil fikirler de belirtilsin diye açılmakta. Ama belli kurallara uymak zorunluluğu burada da var ve aksi halde müdahale etmek durumundayız... Eğer senin dediğin şekilde karşı fikre saygımız olmasaydı veya dediğimiz doğrudur despotluğuna sahip olsaydık, konuyu açarken bu şekilde açmazdık... Direkt olarak "Ezan Türkçe okunmalıdır" der ve hiç tartışmadan noktayı koyardık... Oysa bak her fikirden yorumlar saygı ve üslup bozulmadığı sürece konuda durmakta... Eyvallah...
13.02.2012, 02:06 | #102 | |
|
Alıntı:
Heralde size göre bağnaz biriyim ben. Değilim. Ama siz fikirlere hoşgörü de sınıfta kalmışsınız.
13.02.2012, 02:19 | #103 |
|
Yazım kişiye özel değildi neden üstünüze alındınız? Bende kendi düşüncelerimi bildirdim sadece..Fikir hoşgörüsünde sınıfta kalmam ile fikrinizi hoşgörüyle karşılıyorum..
|
5 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.02.2012, 12:16 | #104 |
|
Duayen'in yorumuna imzamı atıyorum.
|
3 Üyemiz Öykü'in Mesajına Teşekkür Etti. |
15.02.2012, 00:00 | #105 |
|
Benim mesajımı alıntı yapmanız üstüme alınmam için yeterli.
14.03.2012, 02:18 | #106 |
|
Olumlu buluyorum
Tanrı Türkçe bilmiyor mu ? Daha iyi anlaşılmasıdır amaç
arapça, belgesel, demokrat, ezanın, genelge, okunması, parti, seçimler, uygulama |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |