|
Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz |
|
Seçenekler |
07.02.2013, 23:55 | #21 |
|
Cevap: Sevgililer Gününde Ne Alabilirim ?
Ben bi sefer birine yavru köpek aldım , annesi istememesine rağmen; hatun kişinin evlenme teklifi sandı,, zor kurtardım kendimi....
07.02.2013, 23:56 | #22 |
|
Bunların hepsi Amerika'nın oyunları
07.02.2013, 23:56 | #23 |
|
Ben o kadar huzursuz bir ortamdayım ki her şey üstüme geliyor, stresli yaşamım var okul, iş, aile, öğrenciler o kadar çok üni de olmama rağmen ve bir yazar olmama rağmen değer görmüyoruz.Ama bir sevgilin varlığı bile bana her gün hediye o yüzden 14 şubat benim için bir şey ifade etmiyor, onun seni seviyorum sana kurban olurum demesini hiçbir şeye değişmem...
|
07.02.2013, 23:58 | #24 | |
|
Alıntı:
Kurban olma sen bana lazımsın de Ay ne hoş şeyler şu sevgili olayları Allah mutluluğunu daim etsin İmge |
|
07.02.2013, 23:59 | #25 |
|
08.02.2013, 00:03 | #26 |
|
canım mutluyum, çünkü bir gün bana of işim var uğraşmam senleyi bırak ofun o sunu söylemedi bana hakaret duymadım hiç onun 2 .sevgilisiyim ben ve 1.aşık olmadığını benimle evlenmek istediğini söylüyor.Ve bu insan hak ediyor.Herkes adam gibi sevemez...Kimi var ağza alınmayacak küfürler edip çekip gider böylesi de geldi bana.Pişman değilim çünkü ayrılmasaydım onla tanışamazdım sevemezdim çok ve ona söylediğim keşkem hiç olmadı ama bir keşkem var sensin neden karşıma yıllar önce çıkmadın dedim ama aylardır yolunda herşey benim için bir gece sabaha kadar ağladığını bilirim...
|
08.02.2013, 00:05 | #27 | |
|
Alıntı:
Ne kadar güzel Allah ağzınınzın tadını bozmasın |
|
08.02.2013, 00:06 | #28 |
|
Günü batsın diyeceğim olmayacak. |
08.02.2013, 00:07 | #29 |
|
Amin ve Amen teşekkür ederim
|
08.02.2013, 00:45 | #30 |
|
Etiketler |
alabilirim, gününde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |