|
Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz |
|
Seçenekler |
19.01.2012, 17:20 | #1 |
|
Sevgililer Gününde Ne Alabilirim ?
19.01.2012, 18:22 | #2 |
|
Cevap: Sevgililer Gününde Ne Alabilirim ?
Afili paylasim icin tesekkurler canim. Ama ben sunu soylemeden gecemeyecegim musadenle
Hayat fazlasiyla kaide ve kurallarla cercevelenmis, cocuklugumuzdan beri alismisiz zaten meli malara. Yok hic sevmedigim halde onumdeki su yemegi yersem ancak annem o cok sevdigim kirmizi pabucu alir, yok su sinavi verebilirsem ancak sinifi gecebilirim, yok su isi halledebilirsem ancak patronun gozune girebilirim...Yok efendim anneler gunu, babalar, yok sevgililer gununde sevgilime sunu alirsam onu ne kadar sevdigimi en guzel sekilde kanitlayabilirim... Bu gibi ozel gunler biz kadinlarin duygusalliginin somurulmesinden baska bir sey degildir. Eminim ki icinden ''off ne sacma bir adet bu ama gene de almaliyim'' boburlenmesiyle alan bir cok kisi vardir hediyesini bu gunlerde, sirf adet yerine gelsin diyerekten. Hayati basma kalip bir sekle sokup daha da sikici bir hale getirmeyelim. Canimiz ne zaman isterse tutup o zaman hediye alabilelim. Canimiz isteyince patrona cikisabilsek, anne ben bu yemegi sevmedim yemek isteiyorum diyebilsek, sinav vermeden sinif gecebilsek keske. Hayatta zaten yeterince dayatma var, tutup bide bu absurt dayatmacaya uymayalim.
19.01.2012, 18:30 | #3 |
|
Pintileşme Papazulya..
19.01.2012, 19:02 | #4 |
|
Sevgilisi böyle bir günde hediye almadı diye ciddi ciddi küsen saçma sapan kişiler bile var.
Hiç birşey almayın, eskiden sevgililer günü mü vardı? |
19.01.2012, 20:09 | #5 |
|
Kavga ya da problem çıkarmak isteyenler için büyük fırsat valla (: Sevgililier gününde niye hediye almadın (:
Ama hediye almak ve vermek çok güzeldir , ben şahsen mutlu olurum yani (: |
19.01.2012, 20:14 | #6 |
|
Biri bana Beşiktaş forması alsın. Sevgililer günü, doğum günü, kurban bayramı, 29 Ekim hiç fark etmez.
19.01.2012, 21:46 | #7 |
|
Vallahi bana Oz Racing marka jant takımı alsa direk nikah masasına giderim
19.01.2012, 22:11 | #8 | |
|
Yok şey günüymüş, yok ney günüymüş, delirtmeyin adamı yahu... Hediye almak, süpriz mi yapmak istiyorsun? İçinden ne zaman gelirse al. Alıntı:
Arabanın arkasına da "bir takım janta gitti" diye de yazdırmayı unutma.
19.01.2012, 22:40 | #9 |
|
Nefret ediyorum sevgililer gününden...
Ama bir yandan da seviniyorum şimdi sevgilim olsaydı ona hediye almak zorundaydım dolayısıyla param gidecekti..(Desemde inanmayın o gün alkol komasına girmeyi deneyeceğim)
19.01.2012, 23:09 | #10 |
|
İlk evlendiğimiz yıldı.Eşim sevgililer gününde
bir tane gül almış gelmişti...Aldım elime gülü son derece sinirli bir sesle 'kaç para verdin buna' dedim...Eşimin şaşkın bakışları arasında' bu son olsun dedim, sakın bir daha Amerikan uydurması salak günlerde hediye alma'' Adamın işin geldi tabi ''Seve seve almadı'' İnanmayın bu günlere...Amaç sadece para harcanmasını sağlamak... Sevgi öyle ne bir güne sığar, ne bir aya.. Sevgi gönüllerde olsun, gerisi hikâye...
alabilirim, gününde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |