|
İlginç Haberler Sık rastlanılmayan haberler |
|
Seçenekler |
10.11.2011, 15:42 | #1 |
|
Sokak Sanatları Atölyesi İzmir'de Ata'yı Andı...
İzmir'de 2008 yılında kurulan; canlı heykel olarak dikkatleri üzerine çeken bir topluluk var. |
10.11.2011, 15:49 | #2 |
|
Cevap: Sokak Sanatları Atölyesi İzmir'de Ata'yı Andı...
Ben konuyu hazırladıktan sonra yerel bir haber portalında yer alan haberide eklemek istedim.
Cumhuriyetin kurucuzu Uİlu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün ölümünün 73. yılında `saat dokuzu beş geçe` Kıbrıs Şehitleri Caddesi`ndeki Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi`nin önünde vatandaşların da yoğun katılımıyla büyük buluşma gerçekleştirildi. 73 yıl önce aramızdan ayrılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, marşlar, şiirler eşliğinde anıldı."Atamızı Birlikte Analım" adı altında düzenlenen etkinlikte; Sokak Sanatları Atölyesi sanatçıları Atatürk`ün naaşı ve Onun başında bekleyen dört askeri o günkü giysiler içinde canlandırdı. |
10.11.2011, 15:49 | #3 |
|
Sanırım birkaç gündür sürüyor bu etkinlik. Bende kızımla gittiğimde gördüm, çok etkileyiciydi gerçekten.
|
10.11.2011, 17:29 | #4 |
|
Orada olsam ağlardım herhalde, Anıtkabir'de de öyleydim...
Teşekkürler Smy. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
andı, atayı, atölyesi, izmirde, sanatları, sokak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |