18.04.2018, 18:25 | #12 |
|
Cevap: Tüm Zamanların En İyi Bayan Parfümleri
Abartmatozu'na aynen katılıyorum Calvin Klein Europia efsan bir koku, tek geçerim... |
18.04.2018, 22:57 | #13 |
|
Calvin Klein Europia ve Lancome La Vie Est Belle vazgeçilmezim. |
5 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.04.2018, 00:08 | #14 |
|
Ben çocukken, her kadının sahip olmak istediği ama büyük bir bölümünün olamadığı Charlie adında bir parfüm vardı, kıyamet alâmet meşhurdu, şimdilerde adı bile yok ortada.
Bildiğim en meşhur kadın parfümü o. |
5 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.04.2018, 00:38 | #15 |
|
Rosebud, annemin favori parfümüydü Charlie. Şimdi Watsons mağazalarında satılıyor ama eski Charlie ile hiç ilgisi yok. Yapay ve ağır bir koku. Keşke eski formülüyle satışa sunulsa, patlama yapacağına eminim.
|
5 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.04.2018, 00:43 | #16 |
|
Evet ben de biraz önce halâ var mı diye araştırma yaptım varmış, bir çok çeşidi var fiyatı 60 tl falan, o zamanlar bugünün belki 500 tlsi gibi bir fiyatı vardı çünkü kaçak geliyordu henüz ithal mallarla dolu değildi ülke.
https://www.n11.com/parfum-ve-deodor...rfum?m=Charlie |
6 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.04.2018, 00:47 | #17 |
|
@Rosebud, isim aynı ama hiçbir versiyonu bildiğimiz Charlie değil. Eskisi olsa şişe şişe depolardım bu fiyata.
|
6 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.04.2018, 00:53 | #18 |
|
Hakikaten komik denilecek bir fiyat, zaten eskisi olsa bu fiyata olmazdı.
Kokuyu hatırlayamıyorum 10-11 yaşlarında falan olmalıyım ama hatırladığım tek şey ablam ve arkadaşlarının o parfüme olan ilgisi, tabi onlar da ailelerinden görmüştür büyük olasılıkla. |
20.04.2018, 13:19 | #19 |
|
Eski Charli parfüm'ü biliyorum bayanlarin vazgecemedigi popüler bir markaydi. Tabi simdi orjinalini bulma ihtimali yok. Balikesirliyim biliyorsunuz kolanyasi meshurdur orada kolanyacilar cakma parfümlerde yapiyor belki onlarda esansi varsa orjinalini yapabilirler diye düsünüyorum. Bende bir parfüm hastasi olarak markali parfümlerimi orada gayet uygun fiata yaptiriyorum. Bu konu kafama takildi Agustosta izine gidince bir soracagim.
|
11.03.2020, 12:42 | #20 |
|
Kadın parfümleri; etkileyici, kalıcı ve çekici olmalıdır. Sonuçta kadının güzelliğini yansıtmayan bir koku, düşünülemez. Bir kadın; kendi özelliklerini ön plana çıkartan ve tenine uyan kokuyu bulduğu zaman onu, yıllarca kullanabilir. Hatta bu konuda oldukça takıntılı olunduğunu da söyleyebiliriz.
Lancome Hypnose EDP Carolina Herrera Good Girl EDP |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |