08.01.2016, 01:34 | #11 |
|
Cevap: CHP Kurtulsa O da Bizi Kurtarırsa... | Bekir Coşkun
Ben sadece buna cevap vereyim, gerisine vermek niyetim yok gerçekten saptırılmasından sıkıldım, Bekir Çoşkun'a bende şimdi kızmaya başladım senin gibi.
!!HGS den ceza yemişsin, CHP ye çatıyorsun. CHP ye veryansın etmen yerine, akp ye veryansın etmen gerek...!! O adamlardan ben medet ummuyorum, umsam oy verirdim. CHP'li bir Allahın kulu vekil dile getirdimi diye sordum, dile getirseler ağızlarımı yorulurdu, sen yine anlamak istediğin gibi anla. Bu haksızlığı kamuoyu ve mecliste dile getirmek çok zormu? ayrıca o haksız cezalar sadece bana değil yüzlerce binlerce hatta onbinlerce kişiye geldi. 15 gün sonra bakan bilmemkaçbinAli efendi çıkıp HGS lerde problemler olduğunu kabul etti ama biz yasal süre içerisinde cezaları ödemek zorunda idik. Herhangi bir yol falanda göstermedi. Ama muhalefeti böyle konular ilgilendirmiyor ben AKP'ye kızayım. Tamam öyle yapayım o zaman., sanki onlara kızmıyormuşum gibi beni gösterme. Sen ne kadarını biliyorsun bilmiyorum ama buralarda 7000-10000 ve tl ceza gelenler var, bu toplumsal bir problem değilmidir? muhalefetin görevi bunların üzerwine gitmek değilmidir? Sahi muhalefetin görevi ney? Bakan beyin açıklamaları televizyondada vardı. |
4 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
08.01.2016, 01:55 | #12 |
|
Güzel ağbim Kartal.. Senin canının yandığı yönden bakıyorsun sadece...
08.01.2016, 02:06 | #13 | |
|
Alıntı:
Ben sağlam muhalefet yapsın istiyorum, ama her konuda, işte sıkıntımız bu, fırsatını,açığını yakaladınmı vuracaksın, vatandaşıda arkana alacaksın, doğru düzgün anlatacaksın, TV ler vermiyor ise seçim bölgelerini dolaşıp oralarda anlatacaksın, biraz zahmetli ama katlanacaklar yoksa kurtuluş yok. |
|
08.01.2016, 02:14 | #14 | |
|
Alıntı:
Halk TV Genel Müdür Şaban Sevinç Haziran seçimlerinde Samsun'ndan adaylığını koymuştu.. Haliyle seçilemedi..
08.01.2016, 02:19 | #15 | |
|
Alıntı:
Benim anlatmak istediğim sadece seçim zamanı değil, seçildikleri yerleri devamlı ziyaret edip sorunları dinleyip partide bir komisyon kurup orada alınan kararlar ile bir şekli ile dile getirmek ve takibini yapmak gibi. |
|
08.01.2016, 02:22 | #16 | |
|
@Aristo, oldukça geniş ve kapsamlı yazmışsın, her bir cümlene yanıt vermek isterdim ama şu an veremem..
Alıntı:
Bak bu cümlen tamamıyle yanlış..
08.01.2016, 02:26 | #17 | |
|
Alıntı:
Akp böyle mi başarılı oldu yani?
08.01.2016, 02:32 | #18 | |
|
Alıntı:
O zaman meclisteki güzel koltuklarda otursunlar. |
|
08.01.2016, 02:37 | #19 | |
|
Alıntı:
Benim gördüklerimi görmen mümkün değil ki. Diğer tv ler vermez bunu. Ben genel merkezlerden bahsetmemiştim. Ev ziyaretlerinden bahsettim.
08.01.2016, 02:56 | #20 | |
|
Alıntı:
Var tabi sorun.. Sorun da belli. Kaçak göçek değil yani, yukarıda bahsettim, altını çizmedim ama koyu puntlarla belirttim.
Etiketler |
bekir, bizi, coşkun, kurtarsa, kurtarırsa, kurtulda, kurtulsa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |