01.12.2013, 00:51 | #1 |
|
Kahvaltıda Yapılan Önemli Hatalar
|
01.12.2013, 00:55 | #2 |
|
Cevap: Kahvaltıda Yapılan Önemli Hatalar
Sigara böreği, tereyağı, salam.. of diyorum. Hepsini çok sevsem bile yemiyorum. Sağlıklı bir şekilde kahvaltımı yapmaya dikkat ederim.
Teşekkürler Canancığım bilgiler için. |
01.12.2013, 00:59 | #3 |
|
Hafta içi dikkat etmem imkansız. Onun yerine hafta sonu özene bezene hazırlıyorum, maydanoza kadar yiyorum |
01.12.2013, 01:03 | #4 |
|
Sabah kahvaltı etmedim mi kimse yanıma bile yaklaşmasın,terör estiririm ortalıkta
Üstelik ben doğru kahvaltı edenlerdenim Sabah kalktığım gibi önce bir bardak su içerim daha sonrada oturup adam gibi kahvaltımı ederim.Meyve ve yeşilliği ile Üzerine de şekersiz çay .Kahve zaten hiç sevmem.Kendime aferin çektim bak şimdi. Paylaşım için teşekkürler Canan |
17.02.2014, 11:36 | #5 |
|
Sabah sabah birşeyler yemek her ne kadar bana uymasada sağlklı olmak adına kahvaltımı ediyorum.Ilık suyumuda kesinlikle içerim.Hafta içi sıradan besinler tüketirken hafta sonu şölen sofrası hazırlıyorum ondan sonra gelsin kilolar. Meyve suyu hergün masamızda olur ,turunçgillerden ortaya karışık sıkıyorum. Sabah meyve yemek alışkanlığımız yok.
Önemli hatalardan bir kısmını yapıyorum. Teşekkürler Canan.
17.02.2014, 14:20 | #6 |
|
Kahvaltım tost olsa bile yoğurtsuz asla oturmam. |
17.02.2014, 14:47 | #7 |
|
Benim için kahvaltı 1 dilim kepek ekmeği, ince bir dilim light beyaz peynir ve yeşillikten ibaret. Görselde ki kahvaltıyı artık ancak rüyalarımda görüyorum.
|
SoRGeNTe'in Mesajına Teşekkür Etti |
17.02.2014, 14:59 | #8 |
|
Bir tane haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin, ceviz ve kuru kayısı kahvaltı tabağim budur yanın şekersiz çay.. İki dilim kepek ekmeği..
Teşekkürler Canan |
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
alternatifi, boğaça, büfe, çörekler, ekmeğine, hatalar, kahvaltıda, kalori, kaynak, kekler, kepek, meyve, reçel, salataları, teşvik, tost, yulaf ve lifli gıdalar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |