09.10.2013, 12:44 | #21 |
|
Cevap: Kalem!..
Anlam dolu dizeleriniz için binlerce teşekkürler...
10.10.2013, 13:00 | #23 |
|
23 nisan!..
23 NİSAN!.. |
10.10.2013, 13:09 | #24 |
|
Leman gölü!..
LEMAN GÖLÜ!.. |
11.10.2013, 11:52 | #26 |
|
Martı!..
Martı!..
Yenilmiş sayılmazsın!..Yenilmezsin!..” |
11.10.2013, 14:51 | #27 |
|
Cevap: Rahmi'nin Aynasından!..
Rahmi Bey, son yazınızı gözlerim dolarak okudum
Martı'yı okumayan ve hayatının bir çok evresinde hatırlamayan yoktur sanırım. Kitaptaki martının size katmış olduklarını sanırım siz vefa göstererek Pamuk'a geri vermişsiniz... Ellerinize sağlık. |
12.10.2013, 12:45 | #28 |
|
Cevap: Rahmi'nin Aynasından!..
İlginiz teşekkür ederim. Evet, yaşamım boyunca "ADAM" olmaya değil (zira bu sözcükte bile, kadını alçaltan, ikincil duruma getiren bir şey var!..) "İNSAN" olmaya çalışan biri olarak, HAYVAN sevemeyenlerin, İNSAN'ı da sevebileceklerine inanmam!..
HOŞÇAKALIN!.. ESENKALIN!.. YOLUNUZ IŞIKLAR İÇİNDE OLSUN!.. |
12.10.2013, 12:53 | #29 |
|
Kadınlar günü!..
KADINLAR GÜNÜ |
12.10.2013, 12:57 | #30 |
|
Leylâ…
LEYLÂ… |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
adettendir, aişe, andimiz…, anne…, arzunun, ayrilik, bakişli, bakışlı, bayrağa, başlamak, cemaat, Çorbasi, deformasyon, demokrasi, deniz’im, diyalog, düş or ün or me, efendisi, eksik, eksiksin, eller, elzeydi, fantastik, gari, geldiğinde, gidiyordu, gölü, günü, hiç… or hep… or her, hizli, istanbula, istanbul’da, kaldirildi, kalem, kimliğiniz, kirilir, kirmizi, kiza, kutu, kuşlar, kırılır, kıza, leylâ…, lütfen, mahir’im, manzaraî, marti, meal, muntazar, müslüman, oldu, olsaydim, oraya, öğretmendi, öğretmenler, ölünün, Öyküsü, öykü…, paketi, parça, rekortmen, satiyorum, seni, taşlamalar or haşlamalar, ulaşilan, ulaşılan, ulaş’im, ulaş’ım, umumîye, uzanan, variz, varız, yazdım, yerdeyim, yetti, şaire, şiire…, şiirler, “o”özne’yeceylan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |