06.10.2013, 16:59 | #1 |
|
Rahmi'nin Aynasından!..
ŞİİRLER SATIYORUM… |
23 Üyemiz Rahmi'in Mesajına Teşekkür Etti. |
06.10.2013, 17:18 | #2 |
|
Düş/ün/me...
DÜŞ/ÜN/ME... |
07.10.2013, 12:20 | #3 |
|
Şah Mat!..
ŞAH MAT!.. |
07.10.2013, 12:24 | #4 |
|
Ordular...
ORDULAR... |
07.10.2013, 13:17 | #5 |
|
Cevap: Ordular...
Muhteşem ve bir o kadarda anlam yüklü şiirinizden dolayı tebrik ediyorum, hakikatlerin terennümü olmuş, haykırışı bir nevi...
Kaleminiz daim olsun...
07.10.2013, 16:36 | #6 |
|
Cevap: Rahmi'nin Aynasından!..
Ellerinize ve kaleminize sağlık Sevgili GZTCİ
|
07.10.2013, 17:24 | #7 |
|
Kalemin keskin ve doğru bence bu kalem hiç susmamalı
Teşekkürler @Gztci |
14 Üyemiz Cansuyu'in Mesajına Teşekkür Etti. | Aristo, Asena, Basakca, Canan, Çengelli İğne, Ekin, Inatci, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Mustafa Akten, ReaL, Seda Deniz, Serji |
08.10.2013, 14:30 | #8 |
|
Ben teşekkür ederim.
|
13 Üyemiz Rahmi'in Mesajına Teşekkür Etti. | Aristo, Asena, Basakca, Canan, Ekin, Inatci, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Mustafa Akten, ReaL, Seda Deniz, Serji |
08.10.2013, 14:35 | #9 |
|
Düş/ün/me –ıı-
DÜŞ/ÜN/ME –II- |
16 Üyemiz Rahmi'in Mesajına Teşekkür Etti. | alkanaga, Aristo, Asena, Basakca, Canan, Çengelli İğne, Duayen, Ekin, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Mustafa Akten, ReaL, Seda Deniz, Serji, ZeZe |
08.10.2013, 14:38 | #10 |
|
Düş/ün/me -ııı-
DÜŞ/ÜN/ME -III- |
20 Üyemiz Rahmi'in Mesajına Teşekkür Etti. | alkanaga, Aristo, Asena, Basakca, Canan, Cansuyu, Çengelli İğne, Duayen, Ekin, Inatci, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Mustafa Akten, ReaL, Seda Deniz, Serji, Suzim, Tanıdık, ZeZe |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
adettendir, aişe, andimiz…, anne…, arzunun, ayrilik, bakişli, bakışlı, bayrağa, başlamak, cemaat, Çorbasi, deformasyon, demokrasi, deniz’im, diyalog, düş or ün or me, efendisi, eksik, eksiksin, eller, elzeydi, fantastik, gari, geldiğinde, gidiyordu, gölü, günü, hiç… or hep… or her, hizli, istanbula, istanbul’da, kaldirildi, kalem, kimliğiniz, kirilir, kirmizi, kiza, kutu, kuşlar, kırılır, kıza, leylâ…, lütfen, mahir’im, manzaraî, marti, meal, muntazar, müslüman, oldu, olsaydim, oraya, öğretmendi, öğretmenler, ölünün, Öyküsü, öykü…, paketi, parça, rekortmen, satiyorum, seni, taşlamalar or haşlamalar, ulaşilan, ulaşılan, ulaş’im, ulaş’ım, umumîye, uzanan, variz, varız, yazdım, yerdeyim, yetti, şaire, şiire…, şiirler, “o”özne’yeceylan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |