|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
|
Seçenekler |
20.06.2017, 14:23 | #1 |
|
Adalet Yürüyüşü Altıncı Gününde
ERDOĞAN’A FLAŞ ÇAĞRI: İSTİFA EDECEK MİSİN BEN SİYASETİ BIRAKACAĞIM?
Kortej grup toplantısı için mola verdi. Kortej Çamlıdere yol ayrımında grup toplantısı için mola verdi. Sözcü TV tarihi yürüyüşü adım adım takip ediyor.
|
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.06.2017, 17:38 | #2 |
|
Cevap: Adalet Yürüyüşü Altıncı Gününde
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ise “Hakimlere, mahkemelere talimat verdiğinizi ispat edersem, sen; namuslu ve onurlu bir insan gibi görevinden istifa edecek misin? Ben ispat edemezsem siyasi bırakacağım. Çünkü ben namuslu ve onurlu bir insanım” diye konuştu.
Şu sözler uygulanabilseydi tertemiz bir siyasetimiz olurdu ama nerdee.. İspatlanmış neler neler var ama herkes kolduğuna zamkla yapışmış gibi kimse yerinden kıpırdamıyor. |
5 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.06.2017, 18:39 | #3 |
|
Tabipler odası geç de olsa yürüyüşe destek olacağını açıkladı bugün. Mesaj atmışlar isim listesi oluşturuyorlar.
|
5 Üyemiz climax'in Mesajına Teşekkür Etti. |
21.06.2017, 15:14 | #4 | |
|
Alıntı:
Valla bak. KK da o testosteron kokusu yok. Grup lideri ve alfa erkek olmak için andojen kokusunu hissettirmen lazım. |
|
21.06.2017, 16:04 | #5 |
|
Sn. Ve değerli Aristo,
Hep yazarım anlatırım. Cumhuriyet bazı ilkel iptidai Arap ülkelerinin de ön adı.. Ama onlar da Atatürk'ün sağladığı gibi Cumhuriyeti taçlandıran, demokrasinin ve evrensel insan haklarının engin ufuklarına yol açacak HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ, LAİKLİK ilkesi yok. Çok doğru bir tespitiniz için size teşekkür ederim. Konu Adalet ve Hukuk üstünlüğü olduğünda, bu gün bir çok uygulaması ve söylemleri tartışılacak, ama doğru haraket olan Adalet yürüşünde Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında yürürken en bir milyon olması gerekirdi. Türk ulusunun bir bölümünün doğru yaklaşımlara dahi mesafe şekli; bana dokunmayan yılan bin yaşasın anlayışı olursa, son 15 yıl içinde Cumhuriyet ve değerlleri adına çok şey yitirdik, yitirmeye de devam edeceğiz gibi gözüküyor... Surç-i lisan ettik ise afffola. |
5 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.06.2017, 00:04 | #6 |
|
Ne demiş Behzat ç; "yanlış yolda yürümek doğru yolda beklemekten daha iyidir."
|
4 Üyemiz climax'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.06.2017, 15:05 | #7 | |
|
Alıntı:
Hemde nasil BÜYÜK Rezaletlik. Oda yetmemis, Devamli Provokatör olarak Hanceri bileyenler. Bak aramizda kalsin, Seref Magduru Düsman, AKP icinde.
23.06.2017, 02:54 | #8 |
|
CHP'yi daha doğrusu Kılıçdaroğlu'nu en azından şu yürüyüş bitmeden eleştirmeme kararı aldım, sonuçlarını, nereye varacağını ya da nereye evrileceğini, getirisini, götürüsünü görmek istiyorum.
Kılıçdaroğlu hakkında az çok veri var bankamda ama yeni veriler bunlarla örtüşecek mi örtüşmeyecek mi onu görmek gerek diye düşünüyorum. Bu hareketin, tarihi bir kırılma noktası olma potansiyeli var, o yüzden temkini elden bırakmasam da eğer bu potansiyel ortaya çıkarsa buna ortak olmanın keyfinden mahrum kalmak istemiyorum, bununla birlikte kaç kişiyle yola çıkıldığı değil kaç kişiyle varıldığı önemli, çünkü bu yürüyüşü plânlayanlar muhtemelen 1 milyon kişiyle yola çıkmayı zaten düşünmediler çünkü yol çok uzun, o kadar insanın konaklamasını sağlamak, ihtiyaçlarını gidermek, bir de sağlık sorunlarıyla uğraşmak çok zor, masraflı ve külfetli bir iş, trafiğin bloke olması da cabası, o yüzden İstanbul'a girilirken ve girildikten sonra oluşacak kalabalık önemlidir diyorum ve bekliyorum... |
4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
23.06.2017, 03:58 | #9 |
|
Kılıçdaroğlu tepki olarak üzerine benzin döküp kendini yaksa yine nafile. Kimseye yaranamayacağı malum, bu durum, bu sitede de gözlemleniyor. Bu hayatta hacı yatmaz misali akp li olmak varmış. |
3 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
26.06.2017, 23:49 | #10 | |
|
Alıntı:
Bunu merakla bekliyorum. |
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
adalet, altıncı, gününde, yürüyüşü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |