09.03.2014, 17:12 | #21 |
|
Cevap: Lezzet ve Şifa Deposu Pırasalı Lezzetler
Benden de bir pırasalı tarif gelsin. Tadına doyamayacaksınız, belki damak tadınıza uymayabilir ama ben yaptığım zaman komşular allah da deyip bana koşuyor. Benim ilavelerimle bu tarif. Orjinalinde peynir, ısırgan yok. |
09.03.2014, 17:48 | #22 |
|
Lezzetli bir tarife benziyor Gülce.. Paylaşım için teşekkürler...
|
09.03.2014, 17:58 | #23 | |
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. İşte budur. Süpersin. Bunun içinde buğday unu da var. |
|
09.03.2014, 18:23 | #24 |
|
Nefis bir tarif bu @Gülce
Aydında yaşadığım yıllarda böyle bir börek yapmıştı komşular, adına cızlama diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam, tadına doyamamıştım. Ama dediğin gibi içinde sadece pırasa yoktu, ısırgan otu, ıspanak ve bir kaç sebze daha vardı. Bunu en kısa zamanda deneyeceğim, ellerine sağlık |
09.03.2014, 18:28 | #25 | |
|
Alıntı:
Ispanak tadını değiştiriyor, koymasan daha iyi olur. Sen bilirsin. |
|
09.03.2014, 19:16 | #26 |
|
Pazarda en kolay seçtirilen, seçerken hiç ses çıkartılmayan sebze.
09.03.2014, 21:29 | #27 |
|
Çocuklar pırasayı sevmediği için bir aşçı, programında pırasaları soğan gibi doğrayın ve kavurun, tadı farklı olmadığı için çocuklar fark etmeyecektir demişti. |
09.03.2014, 21:52 | #28 |
|
Pırasayı hiç sevmem.. Ama çok vitaminli olduğu için mecburen yiyorum.. Paylaşımın için teşekkürler...
|
09.03.2014, 23:39 | #29 |
|
Pırasayı çok severim, nasıl olursa olsun.
Pırasa, soğan, rendelenmiş havuç karışımını sırayla yagda bir güzel kavurun sonra yufkaları serin tepsiye, ortasına da bu karışımı koyun, atın fırına... Amannnn tanrımlarrrrr dersiniz Yufkaların arasına da süt ve zeytinyağı karışımı yapıp dökeceğinizi söylememe gerek yok sanırım Ellerine sağlık Canan. Nefis pırasalı bir konu olmuş. İlave için sana da teşekkürler Gülce. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
deposu, lezzet, lezzetler, pırasalı, şifa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |