Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Eski 09.06.2013, 23:33   #1
Conan
Sadece Gül İstiyorum...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gezi Parkı ve Seçimler

Gezi parkında olaylar başlamadan yaklaşık 1 ay önce bulunmuştum. Bulunduğum zamanda ağaçlar kesilmesin Betonlaşma olmasın diyen insanların taksim meydanında masası vardı. İmza Topluyorlardı. Büyük bir kalabalık imza için sıraya girmişti..

Daha sonra hepimizin malumu Polise verilen emirle Gezi parkına DÜŞMAN KARARGAHINA yapılan bir baskın türü ile sabah 04:30'da baskın yapıldı.. Ağaçlar kesilmesin diye nöbet tutan insanlara coplu, gazı saldırı yapıldı. Ve sanki Düşman karargahı yok ediliyormuş gibi orada sabahlayan vatandaşların Çadırları ve tüm eşyaları ateşe verildi.. Yakıldı.. Hangi mantıkla yapıldığını anlamak çok güç... Daha sonra verilen tepkiler ve tepkiden ziyade HALKIN DESTEĞİ'nin artması üzerine geri adım atılarak meydan boşaltıldı..

Fiili durumda Malum dayatmacı ve zorba iktidar geri adım atmış göründü ama . bu durumu kendine yontarak seçimlerde başarılı olup seçimleri kazanarak , kendine fiili meşrutiyet sağladığını iddia ederek ÖZGÜR insanlara BALYOZ vurmayı düşünmekte...

Yapılması gereken Bu mevcut zorbalığa karşı direnişin hiç bir zaman bitmeyeceğini, kararlılık ve demokratik bir şekilde süreceğini tüm dünyaya hissettirmek olmalı..

Seçim kazanmanın: İnsanlara Ben seçim kazandığıma göre bunlarda benim gibi yaşamalı diyen zihniyetin sosyopat, psikopat olduğu anlatılmalıdır ve anlamıyorsa anlayana kadar devam edilmelidir..

her yer taksim......
Eski 10.06.2013, 02:56   #2
Damon
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Standart Cevap: Gezi parkı ve Seçimler

Alıntı:
Seçim kazanmanın: İnsanlara Ben seçim kazandığıma göre bunlarda benim gibi yaşamalı diyen zihniyetin sosyopat, psikopat olduğu anlatılmalıdır ve anlamıyorsa anlayana kadar devam edilmelidir..
Nokta .
Damon'in Mesajına Teşekkür Etti
Eski 10.06.2013, 04:09   #3
Insanlikarayan
Müdavim

Standart Cevap: Gezi parkı ve Seçimler

Alıntı:

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Damon Mesajı göster
Nokta .

Hepsi güzelde, ya Alaturka olursa?.

Icene edilir böyle Demokrasininde, "Resistan kafa" ütüleyince.

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-

Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
gezi, insanlara, parkı, seçim, seçimler, taksim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler