![]() |
|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
O gemiler neyle alınıyor adam emek veriyor bu işe ! topluyor vergileri nedense reelde kapanmayan imfye olan borçlarımızı kapatıyor(muş..) ki hala artmaya devam ediyor o borçlar..Yoksa yanlış hesaba eft mi yapıyorlar ya günahlarını almıyalım adamların..
|
![]() |
3 Üyemiz Cagliostro'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#22 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kağıtlar altın kaplama heralde.
|
![]() |
3 Üyemiz Gündönümü'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Parasız kalınca ehliyeti bozdurup harcarız artık...
#25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ehliyetle birlikte yanında arabada mı verecekler? Kağıtlar o yüzden mi değerli?
Zannedersin arabanın ruhsatını veriyorlar. Bütün işleri böyle bunların. Halk neye rağbet ediyorsa ona zam, vergi, harç parası vs vs. |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
En basitinden bir oyun cdsi 40 euro amazonda buraya geliyor 157tl bu nasıl bir vergi sistemidir ya ??
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]()
Cehennem Yürekli.. Ölüler adına Bizim ölülerimiz adına Bir ceza istiyorum Vatana kan sıçratanlara Bir ceza istiyorum Bu ateşemri veren cellatlar için Bir ceza istiyorum Bu suçla İktidara gelen hain için Bir ceza istiyorum. Pablo Neruda |
![]() |
![]() |
#30 |
![]()
Gitsin gitsin lazımsa aramızda parada toplayalım.. Mübarek gün 3 aylarda
![]()
Cehennem Yürekli.. Ölüler adına Bizim ölülerimiz adına Bir ceza istiyorum Vatana kan sıçratanlara Bir ceza istiyorum Bu ateşemri veren cellatlar için Bir ceza istiyorum Bu suçla İktidara gelen hain için Bir ceza istiyorum. Pablo Neruda |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
değerli, kağıt, kazık, lira, sürücü, vatandaşa, yeni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |