![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sizlerle paylaşmak istedim. Bu çok anlamlı ve güzel bir gün de dünyaya gelen ve adını ilke koyduğumuz yigeniminde dogum günü. Onu çok seviyorum. İyiki varsın. Düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.
[MEDIA]http://storagestart2.divshare.com/launch.php?f=14643179&s=759[/MEDIA] |
![]() |
18 Üyemiz Öykü'in Mesajına Teşekkür Etti. | €zgÎ, Banemin, Damon, efulim, Emilio Santos, Huzur, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Lilium, Mathematician, nurideniz34, OkyanusunKalbi, ReaL, Smyrna, SuLTaN, TÜRKçe, Umit |
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dünyanın tek Çocuk Bayramı herkese kutlu olsun...
![]()
18 Üyemiz Derin'in Mesajına Teşekkür Etti. | €zgÎ, Akashaa, Damon, efulim, eko67, Emilio Santos, experella, Huzur, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Mathematician, nurideniz34, Öykü, ReaL, SuLTaN, TÜRKçe, Umit |
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Üyemiz Pitsy'in Mesajına Teşekkür Etti. | €zgÎ, Akashaa, Damon, Derin, efulim, eko67, Emilio Santos, experella, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Lilium, Mathematician, nurideniz34, Öykü, ReaL, SuLTaN, TÜRKçe |
![]() |
#14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çocuk olmak istiyorum bugün
![]() ![]() ![]() ![]()
16 Üyemiz Akashaa'in Mesajına Teşekkür Etti. | €zgÎ, Damon, Derin, efulim, eko67, Insanlikarayan, Kartal, LaLe, Mathematician, nurideniz34, Öykü, ReaL, SuLTaN, TÜRKçe, Umit |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
12 Üyemiz Smyrna'in Mesajına Teşekkür Etti. | €zgÎ, Damon, efulim, eko67, Insanlikarayan, LaLe, Mathematician, nurideniz34, Öykü, ReaL, SuLTaN, Umit |
![]() |
#16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bayramımız hepimize kutlu olsun.
![]() ![]() |
![]() |
15 Üyemiz Aldacı'in Mesajına Teşekkür Etti. | €zgÎ, Akashaa, Damon, Derin, efulim, eko67, Emilio Santos, Insanlikarayan, LaLe, Mathematician, nurideniz34, Öykü, ReaL, SuLTaN, Umit |
![]() |
#17 |
![]()
Hepimizin bayramı kutlu olsun
![]()
13 Üyemiz Emilio Santos'in Mesajına Teşekkür Etti. | €zgÎ, Akashaa, Damon, Derin, efulim, eko67, Insanlikarayan, LaLe, Mathematician, nurideniz34, Öykü, ReaL, SuLTaN |
![]() |
#18 |
![]() ![]() |
![]()
Bu sabah cıvıl cıvıl çocuklar sayesinde günler sonra ilk kez içimden gelerek gülümsedim. Herşeye rağmen geleceğe dair umut doldu içime. Herkesin bayramı kutlu olsun.
|
![]() |
12 Üyemiz efulim'in Mesajına Teşekkür Etti. | €zgÎ, Akashaa, Aldacı, Damon, eko67, Insanlikarayan, Mathematician, nurideniz34, Öykü, ReaL, SuLTaN, Umit |
![]() |
#19 |
![]()
Yaş ne olursa olsun her insan biraz çocuktur...
Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutluyorum... ![]() Bugün hava da çok güzeldi, çocuklar güzel bir gün geçirmiştir... Akdeniz senin de yiğeninin doğum günü kutlu olsun çok güzel bir günde dünyaya gelmiş... ![]() |
![]() |
12 Üyemiz Lilium'in Mesajına Teşekkür Etti. | €zgÎ, Akashaa, Damon, eko67, Insanlikarayan, LaLe, Mathematician, nurideniz34, Öykü, ReaL, SuLTaN, Umit |
![]() |
#20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun.
![]() |
![]() |
10 Üyemiz Mathematician'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
2016, 2020, 2021, 23nisan, anlam, anlamı, bayramı, bayramımız, çocuk, dönümü, egemenlik, fikstürü, kuruluş, kutlu, nisan, olsun, önemi, sonuçları, süper, tarihinin, tbmm, ulusal |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |