Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Aristo
Uzmanlar koyun ve kuzuların ot, kekik ve diğer çok faydalı bitkilerle beslendiklerinden dolayı bağırsaklarını çok fazla temizlememek gerektiğini söylüyor. Bağırsaklarda azıcık ''kaka'' kalsa faydası olur, zararı olmaz, bir de baharat vazifesi görürmüş...
Şaka şaka  Kokoreç' i gerçekten bilinen marka yerlerde yemek gerekiyor. Şöhret yerlerde yediğimde temiz olduğuna güveniyorum çünkü oraların devamlı müşteri çevresi var. Kötü nam yapmak istemezler. Bu tür yerlerde hiç sorunla karşılaşmadım ama bir defasında dandik bir kokoreççinin önünden geçerken canım çekti ve yedim; yemez olaydım. Midemi çökertti açıkçası...
|
Merhaba,
İlgiçtir ki " salaş " yerlerde kokoreç daha çok tutuyor...Öyle tertemiz dükkan falan, adam kapatıyor, para kazanamıyor...Kokoreç olayında müşterinin yoğunlaştığı noktalara da gidebilmek gerekiyor sanırım...Tabii müşteri tutmak kolay değil...Görünüm salaş ama temiz...!
Çerkezköy girişinde yol kenarında vardı bir zamanlar, karşıdan karpuzcu gibi gözüküyor, indirme tarzı bir yer...Ama kokoreci mükemmeldi...
Bursa'da kokoreç aldığım bir işyeri var, baştan arabada satardı, sonra dükkan açtı...Ama bozmadı, aynı kalite devam ediyor...Ailece de çok severiz kokoreçi...Harika bir şey...
Sağlıcakla kalınız...