![]() |
|
Görüş, Öneri ve Temennileriniz Site ile ilgili her türlü öneri ve görüşlerinizi buradan bildirebilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeni bir oyun önerebilir miyim? Tüm forum ailesine.. Çok ciddi konular dışında bazen kafa dağıtmak ve eğlenceli bişeyler yapmak fena olmuyor. Daha önceden hatırladığım eğlenceli bir oyundan bahsetmek istedim mümkünse burada da düzenleyebilirmiyiz. Bir karikatür ve boş baloncuk içini yarışmaya katılan arkadaşlar doldurucak üyelerin katılımıylada oylanacak ve en çok puan alan arkadaşlar 1,2,3. olucak. Katılmak isteyenlere birkaç gün zaman tanınır. Kimlerin katılıcağı belirlenir, yarışma başlar bitince oylanır,netice belirlenir. Herkesin tek hakkı vardır. |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Forumumuzda yeteri kadar oyun var zaten. Diğer pek çok forumlar gibi, buranın da bir oyun forumu haline getirilmesine karşıyım. |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ben daha önce oyun konusuna karşı olduğumu yazmıştım ama, bu oyun, basit çocuk oyunlarına benzemiyor. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Neden olmasın?
![]() |
#7 |
![]() Bence de iyi olur. |
![]() |
![]() |
#8 |
![]()
Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
![]() Evet Sevda'nın nın da dediği gibi bu bir eğlenceli yarışma. Oyun diyerek yanlış telafuz olmuş. Güzel eğlenceli bir yarışma yanlız beni aşar yetkisi olan arkadaşların düzenlemesi gerekir. Fikir,Öneri benden uygulaması yetkili arkadaşlardan. ![]() Aynı oynadığımız Futbol Karşılaşmaları Sonuç Tahmin Yarışması gibi gbi. Öncelikle duyuru yapıp kimlerin katılıcağı belirlenir,sonra karikatür belirlenir. Katılan kişiler bolona ne yazılacağını kendi düşüncesini düzenleyen kişiye iletir. 1.2.3.4...numaralanır kaç kişi katıldıysa ki kimin ne yazdığı belli olmasın, taraf tutmadan oylama yapılsın diye,en son kazananlar şu numarayla katılan şu kişi diye açıklanır. Umarım anlatabilmişimdir. Yani düzenlemesi beni aşar derken bunları kastettim. Ama burda bunu yapanilecek yetkisi olan çok kişi var, Yapılabilinirse çok memnun olurum. ![]() Ciddiyetin içinde birazda eğlence olur, biraz hareketlilik canlılık olur. Dediğim gibi fikir benden uygulama sayın yönetimden. |
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
#10 |
![]()
İyi bir öneri yapmışım ama dikkate alan olmamış
![]() ![]() Yanlış hatırlamıyorsam telif hakkı yüzünden olmamışı. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
miyim, oyun, önerebilir, yeni |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |