![]() |
|
Her Konuda Kısa Bilgi ve Haberler Her konuda, gerekli - gereksiz kısa bilgi ve haberler |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beslenme ve Diyet Uzmanı Kamuran Diğdem Özkahya güzel bilgiler derlemiş. Ama mümkünü yokben uymam.Hastane yemeği gibi yahu.
#32 | |
![]() Alıntı:
Gerçekten onu, eğitilmiş köpekler ile buluyorlar. Ama burada dağ taş insan olur. Çoğu acemice toprağı eşeler dururlar. Kilosu mevsiminde 10 ile 50 TL arasında alıcı bulur. En çok, araziyi çok iyi tanıyan çobanlar bulur. |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
Bayat balık zaten eve sokulmamalı.
![]() |
#36 |
![]() Son zamanlarda somonu çiğ olarak zeytinyağı ve limonda marine edilmiş olarak öğlenleri yiyorum... |
![]() |
5 Üyemiz Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Somon yağlı balıktır.Tavsiyem balıkçınızda et dilimi şeklinde kestirin ve yumurtaya buluyarak tavada kızartın.İlginç tarafı kızartılmış somon hiç ağır gelmiyor.
|
![]() |
![]() |
#38 |
![]()
Çok güzel bir sunumla açılmış konu .
Ellerine sağlık Çengellim ![]()
![]() |
#39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yaz -kış, 7/24, sıcak-soğuk her türlü balığı yerim. Paylaşımda ki yazıların bir bölümüne de katılmıyorum, Real gibi.
Roka yenmezmiş, limon sıkılırmış. Roka yerim. Soğanda. Genelde limon sıkmam. Yazan diyetisyenin yazının kendisinin yazdığına da inanmıyorum. Balıkları önüne koysak tanıyabileceğine de. Balığın faydasını biliyorum. Çok tüketmemiz gerektiğine de inanıyorum. Balık yerken önce damak tadıma bakıyorum. Çipura, levrek,somon vb. kültür balıklarını yiyemiyorum. Çünkü tatları hoşuma gitmiyor. Ama ithal uskumru denilen balıkları deneyin. Yağ oranları yüksek, lezzetli balıklar. Donmuş olduklarına bakmayın. Mangalda, teflon tavada gayet güzel oluyor. Ucuz da. Lüfer, çinakop. istavrit, hamsi, uskumru, izmarit, kupes, tekir, barbunya, tekir, minakop, sardalya, hepsini tüketin. Izgarası, tavası, buğulaması, fırını hepsi farklı hizmet ister. Ama önce balığı tanıyın. Sonra güvenilir bir balıkçı tanıyın. Bazen balığı tanısanız da, balıkçınız bir gün önceki balığı günlük diye verir de. Tabii araya bir de mantar girdi. Kete, trüf vb. balığın içinde olmaz. Onu ayırın. Paylaşımı için Çengelli İğne'ye teşekkürler. Katkıları için diğer arkadaşlara da. ![]() |
![]() |
3 Üyemiz C.Doğan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
balık, noktaları, yemenin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |