![]() |
|
Pratik Bilgiler & Püf Noktalar Yemeklerle ilgili pratik bilgiler, püf noktalar |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() Gelişmiş ülkelerin hemen hepsinde sushi restoranı bulmak mümkün. Bunların bazıları geleneksel dekorasyonu ve müziği ile kültürün izlerini taşırken kimi daha çağdaş, hatta aykırı ifadeye sahiptir. Her işin bir raconu olduğu gibi sushi barlarda yemek yemenin de raconu, usulü vardır. İşte bunlara birkaç örnek: ![]()
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
O çubukları kullandım da raconu kusur kaldı
![]() Hiç yemedim,tadmak adına bile olsa yemem ama itiraf etmek gerekirse görünüm çok güzel. Teşekkürler,emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çok severim ve de çubukla yerim; ayıptır söylemesi Japon ve Çin lokantalarında çubukları iyi kullanırım
![]() İstanbul'da yaşadığım için suşi lokantası bulmam zor olmasa da çok sıklıkla gitmiyorum; bıkkınlık gelmemesi için ve daha da önemlisi pek de ucuz olmadığı için... Almanya'ya gittiğimde kuzenlerim beni açık büfe usülü bir Çin-Moğol lokantasına götürmüştü; suşi tezgahına adeta yapışmıştım ![]()
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
sushi, usulleri, yemenin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |