![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Xenon (HID) Nedir? Renk ısısı arttıkça aydınlatma kapasitesi azalmaktadır. |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
birde çakma xenonlar olması
ayı paraya kıyamamış ama xenonum olsun diye almış çakmasını yaklaştığını 10 km den anlıyorsunuz ve güneş gözlükleirnizi takıyorsunuz, geçenlerde birisini ihbar ettim 155'e ekip durdurdu bende durdum in arabadan geç benim arabayada önden git bakalım arabayı kullanabilecekmisin dedim ayının umurunda değil napıyım abüüüü göremiyorum diyor hala şikayetçiyim dedim yazın cezasını aldı makbuzunu eline şimdi daha iyi görüyordur |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Aslında bu konu çok önemli.Bizde yasak değilmi bunlar.Bildiğim kadarıyla öyle olması lazım.
Bizim çakma Xenon olan araçlar Avrupaya gidemiyor.Orada adım attırmıyorlar.. Artık daha katı caydırıcı önlemlerin alınması gerekir..Yeni muayene istasyonlarında inşallah iptal ettirirler.. Bu arada voleyi vuranda vurdu...Niye acaba böyle insanlarımız var..Dediğin ayı değil!!!! ayı oğlu ayılar çok olduğundanmı..?? |
![]() |
3 Üyemiz Kartal'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#4 |
![]() Araçların orijinalinde olmayan, sonradan takılan Xenon farlar her halükarda yasak.
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
nedir, xenon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |