03.07.2013, 11:40 | #21 | |
|
Cevap: Kolonya - (Kölnisch Wasser) İcadı ve Yapılışı
Bu konularda ben de kıt olsam da, Hicaza giden ( Hacca ) hacı oluyor. Umre ise, pek çok kişinin ( sosyetenin bile ) hac zamanına uymayan, her zaman gidilebilinen kabe ziyaretidir.
Dersimiz, Din dersi gibi oldu Alıntı:
Ben Almanya'da öyle bir çevrede hiç yaşamadım. Sen bayağı bir çekmişsin. ( kötü arkadaş ve çevre seçimi ) Benim çevremde, gece kıyafeti gibi kıyafetlerle, bahçe düzenlemesi yapan leute ler var Lidl ve Aldi gibi marketlerden alışveriş yapmazlar Övünmedim, gerçek bu İnsanlık... |
|
7 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
03.07.2013, 19:43 | #22 |
|
Zaten Lidl´in Colasi Cola degilki, kalitesi coook düsük.
Aldi´de Yahudileri destekleyip, bunun icinde Reklam yaptiginda, onun haricinde iki Kamerada problemler yasadigimdan sonra, Hausverbot verdim. Hee yaa. Bende Takim elbiselerinde, Benzinliklerde calisirken, Giravati hep Mintanin bir yerlerine sikistiriyordum, Kayisa sikismasin diye. Burada cook dikkat etmek lazim. Ne yapalim, Benzinliklerde, bazen birilerine Hausverbot verebiliyorduk, ama hepsinede degil tabiki. Burada bazen Kolonyalar cook ise yariyor.
03.07.2013, 19:53 | #23 | |
|
Alıntı:
Oraya geldiğimde içtiğim biralar sanki birden can buldu içimde, böğğğhhh |
|
5 Üyemiz LaLe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
03.07.2013, 20:00 | #24 | |
|
Alıntı:
Eee ne edeyim, Alkohol Missbrauch diye davayi, "anca böyle önleyebilirim diye", bir taraftan düsünüyorum. Nede olda uydurmada degil, gerceklere dayaniyor.
05.08.2013, 01:06 | #25 |
|
Bayram geldi çattı, şişeler doldu, yenileri geldi.
Kolonya olarak Limon kolonyası kullanıyoruz. Diğer gül, tütün, çikolata kolonyası oldukça ağır geliyor. Hadi eline, yüzüne, bileğine sürülür, kıyafetin üzerine niçin sürülür?.(O kokuya dayanamıyorum.) Emeğine sağlık, teşekkürler Canan. |
4 Üyemiz Liaaa'in Mesajına Teşekkür Etti. |
15.07.2015, 17:35 | #26 |
|
|
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
15.07.2015, 19:15 | #27 |
|
Teşekkürler güzel bir bilgi.
|
3 Üyemiz Lawrance'in Mesajına Teşekkür Etti. |
15.07.2015, 19:54 | #28 |
|
Kolonya hakkında |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
07.10.2015, 11:21 | #29 |
|
Limon kolonyasından başka kullanmam.
Güzel sunum eşliğinde kolonyanın da tarihçesini öğrenmiş oldum. Ellerine,emeklerine sağlık teşekkürler. |
Çengelli İğne'in Mesajına Teşekkür Etti |
22.05.2016, 17:36 | #30 |
|
Kolonya nedir,nasıl elde edilir..?
Kolonya ; 70 - 80 derecedeki (C2H5OH ) veya ( C2H6O ) formülü ile ifade edilen etil alkol (etanol )'un + su ve değişik aromaların katkısıyla elde edilen ve etrafa hoş koku veren kimyasal sıvı bir maddedir. Aroma olarak; en fazla çiçek, limon ve tütün esansı kullanılmaktadır.
alkol, avrupa, biberiye, edilir, elde, esans, fakülte, ferah, italyan, keskin, kolonya, kozmatik, köln, kölnisch, limon, macar, nasıl, nedir, rahatlatıcı, sindirim, tuvalet, wasser |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |