23.05.2011, 22:09 | #1 |
|
Özlediğim Kadar Sensin...
Kadavradan ibaret bir gövde, İmlası bozuk bir cümle.. Bir de aramızdaki büyüyen özlem.. Biliyorum gelmeyeceksin... Ne sen olabileceğim gözlerinin dibinde.. Ne ben olabileceksin yüreğimin terinde.. Ama... Bir cümle olduk biz.. Anlatım bozukluğuna meyal verdik ise de, Sevgiye dair alıntılanmış, En anlamlı söz olduk biz.. Bizden doğma mutluluğu var ettik Sevda sağnağında... Bizden olma bir fincan umudu tazeledik Hayat çaydanlığında... Ey kirpiklerinden sağdığım gökkuşağının yedi rengi, Bırak aramızdaki özleme bakıp durma.. Kefenle gözlerindeki ıslaklığı.. Gün vuslat zamanı.. Gün bizi bizde yaşatma anı.. Doldur gözlerine kız cocuğu hayallerini.. Yürü bana doğru harf harf.. Yürü bana doğru dua dua.. Bir de gelirken bana, Bir avuç maviyi çok görme sakın.. Unutma; Özlediğim kadar Sen’sin.. Sevdiğim kadar Ben’sin.. “ Seni özlemin en güzel yanı; Seninle her gün yeniden doğmak mavilere.. Hep nefes al emi.. Seninle hayatlansın bu hayatım...." 28.11.2008 İsmail Sarıgene [MEDIA]http://storagestart2.divshare.com/launch.php?f=14914133&s=f21[/MEDIA]
23.05.2011, 22:38 | #2 |
|
Cevap: Özlediğim Kadar Sensin...
Çok güzel bir paylaşım üstadım..
Düzenleme ve müzikte harika.. Güzel yüreğiniz özlemlerde acımasın, esir kalmasın.. Teşekkürler |
23.05.2011, 22:39 | #3 |
|
Doldur gözlerine kız cocuğu hayallerini..
Yürü bana doğru harf harf.. Yürü bana doğru dua dua.. Bir de gelirken bana, Bir avuç maviyi çok görme sakın.. Unutma; Özlediğim kadar Sen’sin.. Sevdiğim kadar Ben’sin.. “ Seni özlemin en güzel yanı; Seninle her gün yeniden doğmak mavilere.. Hep nefes al emi.. Seninle hayatlansın bu hayatım.... çok teşekürler çok güzeldi
Mecnun değilim dost;lakin çağırırsan çöllere gelirim. Sana yalan halde gelmem, toplarım özümü yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığında "kim o?"dersen; ben olmam kapında sen olur gelirim. Sen gel de yeter ki,yola yük olmam,yol olur gelirim... (Hz. Mevlana)
|
24.05.2011, 01:19 | #4 |
|
Bırak aramızdaki özleme bakıp durma yada dur işte bilmiyorum of
Gece gece pek iyi gelmedi ama yinede teşekkürler |
24.05.2011, 01:31 | #5 |
|
Süslü püslü laf edemiyorum begenimi ifade edecek. Kiasaca HARIKA!..
Duygularini bizlerle paylastigin icin tesekkürler Banemin |
6 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
24.05.2011, 01:59 | #6 |
|
Canan teşekkür ederim güzel sözlerin için.
Bu yazı ve şiir de çok güzel ama benim değil. Benimkiler sadece benim bölümüm de olanlar. Ama fena yazmamış bu zat-ı muhteremde.
02.06.2011, 19:46 | #7 |
|
Harika daha ne denebilirki
03.06.2011, 17:52 | #9 |
|
Sus. Dikenli telleri dudaklarına getirip kanatma yaralarını.. Kavuşmamanın ızdırabına kanıp içme hüznün şerbetini..Bak kör bir yüreğe sevgiyi öğretiyorsun.. Büyüyor içimde ölen bir çocuk.. Yarım değil cümlelerim.. Mutluluk fiilinden umut deryası cümleler kuruyorum mavilere.. Rüzgarı omuzlarıma alıp bulutlara yeni göç yolları buluyorum.. Biliyorum her yol sana... Biliyorum her söz sana.. Evet zor yaşadıklarımız.. Zifiri bir karanlık ilerlediğimiz, bir ölüm kalım savaşı göğsümüzden sildiğimiz.. . Çok güzel. Paylaşım için teşekkürler Banemin.
|
5 Üyemiz Öykü'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
kadar, özlediğim, sensin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |