19.01.2010, 01:54 | #1 |
|
Sonunda Bitti | Nalan
Sonunda Bitti Ayrıldık işte sonunda bitti kim haklı kim haksız ne fark ederki? ne ben senden iyi nede sen benden sonuçta bir bedene sığamadık ki eski bi sevdayı sızlattın diye çok sevdim zannetmiştim artık gözümden düştün
19.01.2010, 23:57 | #2 |
|
Cevap: Sonunda Bitti | Nalan
Seni seviyorum u hakedene söylemediğiniz zaman sonu bu oluyor işte ...
********** Ayrıldık işte sonunda bitti kim haklı kim haksız ne fark ederki? çok sevdim zannetmiştim artık gözümden düştün
22.01.2010, 09:57 | #3 |
|
"Uslansan da fark etmez benim için öldün dün gece son gözyaşım aktı hayata döndüm" Bu söz ne kadar söylense de ağızdan çıktığı kadar kolay olmuyor yaşamak maalesef. Hep yüreciğin bir yanında bir sızı kalıyor; zaman silemiyor onu... Çok hoş bir paylaşım olmuş Emel, şarkı da keza çok güzel. Teşekkürler canım
22.01.2010, 15:20 | #6 |
|
[QUOTE=**EMEL**;234151]
Sonunda Bitti [CENTER][FONT=Book Antiqua][COLOR=DarkRed]Ayrıldık işte sonunda bitti kim haklı kim haksız ne fark ederki? ne ben senden iyi nede sen benden sonuçta bir bedene sığamadık ki Çok güzeldi.Sevgiyi aynı frekansta yaşayamadığınızda sonuç kaçınılmaz oluyor sanırım. Bir bedene sığması mı gerekiyor, orası da tartışılır aslında. Teşekkürler bu zarif çalışma için. |
Müşerref Özdaş'in Mesajına Teşekkür Etti |
23.01.2010, 05:47 | #7 | |
|
Alıntı:
Üzülmeyeceğim,ağlamayacağım.. |
|
OkyanusunKalbi'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bitti, nalan, sonunda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |