Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Maksat Muhabbet Olsun > Geyiğin Hası

Geyiğin Hası Ciddiyetten mi sıkıldık? İşte rahatlayacağımız yer.

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Eski 05.02.2019, 16:09   #61
Rosebud
Müdavim

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Evrende Beşinci Bir Temel Kuvvet mi Var? (Konu Dışı Mesajlar)

Sevgili @SerseriGezgin, meselenin özü aslında güvensizlik, kimse kimseye güvenmiyor bu devirde bunun baş sorumlusuda bugünkü iktidar.
Sadece siyasi ya da ülke meselelerinde de değil, sosyal anlamda da bu böyle, adama banyonuzun akan tavanını yaptırıyorsunuz hem de çok mülâyim görünen bir insan, sizden; ödemem var bu aralar çok sıkışığım deyip ileride yaptıracağım diğer işe mahsuben bir miktar borç istiyor siz de buraların adamı diye veriyorsunuz, 6 aydır peşinden koşuyorum, ortalarda yok terketmiş şehri, adamı buluyorum bana söylediği şey: ''Yahu çok mu zor durumdasınız 200 tl'ye mi kaldınız''...
Bu sözü duyunca ertesi gün polise gitmeyi kararlaştırmıştım ki önceki konuşmamda akrabamın cumhuriyet başsavcısı olduğunu söyleyince sanırım paçası tutuştu da 100 Tl'sini alabildim, diğer 100 TL'sini yarın verecekmiş bakalım ne kadar doğru söylüyor...
Yani durum kötü kimsede insanlık kalmamış, en bu yapmaz dediğin adamdan darbe yiyorsun hayat böyle olunca da kimseye güvenemiyor insan.

TEARS AND SOUVENIRS

4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 05.02.2019, 19:46   #62
Cimcimecik
Uzman Üye

@SerseriAssolis... pardon, @SerseriGezgin...

Ben o dediğin anlamda hassas biri değilim. Benim hassasiyetim kavramlar arası ve kelimeler arasındaki nüanslarla ilgili. Onu da artık sadece kendi mesajlarımda dikkate alıyorum. Başkalarından pek beklemiyorum.

Bence de keşke Rapİ dönse. Ama onun kararı bu ve tabii ki saygı duymalıyız. Onun bu kararında yatan da aşırı hassasiyet, alınganlık vb değil, kendisinin de belirttiği gibi, artık yazma isteğinin kalmamış olmasıdır. Bunun da sebeplerini biliyoruz.

Yani benim şimdiye dek anlattıklarımı sen de ne yazık ki anlamamışsın. Asıl konuya sen de değinmedin. Ortaya seslendin. Ortayolculuk bizim millî tercihimiz.

Bu arada tamirciye kaptırılan para ile (ki bu benim de başıma geldi) bu forumdaki ve ülkedeki siyasî güven konusu arasında hiç bir yakınlık göremedim. Forumda birbirimize kefil de olmuyoruz, borç da vermiyoruz. Güven gerektiren ne var, anlamadım.

Diyelim ki forumdaki birisi aslında, atıyorum, HDP'li iken MHP'li gibi davranıyor olsun... Ee, bundan ne çıkar? Sonuçta burada fikirleri tartışıyoruz, bilgileri paylaşıyoruz. En fazla trollenmiş, eski deyimle işletilmiş oluruz. O da ne fark eder ki? Zavallı adamcağızı eğlendirmiş olmak dışında ne kaybederiz ki bu da sevap sayılır.

Bertrand Russell
2 Üyemiz Cimcimecik'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 05.02.2019, 21:12   #63
Rosebud
Müdavim

HDP'linin MHP'lyimiş ya da AKP'linin CHP'liymiş, veya AKP'linin hiçbir partiden değilmiş gibi görünmesinin, aldatılmanın da ötesinde bir bekaa sorunu olduğunu söylemeye ihtiyaç duymak zuldür benim için.
Ha duvar ustası sizi aldatmış ha maskeli siyasi ustalar...
Hangi açıdan ve hangi sebeple olursa olsun bu memlekette hatta dünyada aldatmaların bu kadar çok yaşanmasının insanlar üzerindeki güvensizlik etkisini belirtmek için rastgele bir örnek verdim, o bile ne kadar etkiliyor babında...
Sizin ressam karalama örneğine benzemez, boşuna oraya malzeme arama.
Yani diyorsun ki ille de bir polemik konusu bulayım konu sönümlenmeye başlamış şunu bir canlandırayım.

TEARS AND SOUVENIRS

Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
beşinci, dışı, evrende, konu, kuvvet, mesajlar, temel

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler