20.02.2016, 15:41 | #1 |
|
Roka Tüketmeniz İçin 10 Geçerli Neden
Kaynak |
9 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.02.2016, 17:25 | #2 |
|
Cevap: Roka Tüketmeniz İçin 10 Geçerli Neden
roka çok güzel bir sigaradan vazgericidir ben denedim ve başarılı oldum terede aynı..
|
7 Üyemiz Dursun Gök'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.02.2016, 17:51 | #3 |
|
Çok sevdiğim bir bitki türüdür. Salatalara koyarım. Birde zeytin ekmekle yenmesi güzel olur. Vücudumuza da bir çok faydası varmış. Bilgiler için teşekkürler Canan.
|
6 Üyemiz Gülümsün'in Mesajına Teşekkür Etti. |
20.02.2016, 17:56 | #4 |
|
|
6 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
21.02.2016, 00:49 | #5 |
|
21.02.2016, 03:06 | #6 |
|
Kokusu beni tıkıyo yiyemiyorum..=(
21.02.2016, 10:09 | #7 |
|
Kahvaltı sofralarımın, salatalarımın baş tacı roka.Olmazsa olmazım.
Rakı sofralarının kraliçesi. Acısı, tatlısı her türlüsü güzel. Hele bir de üzerine az limon offf! Bir ara demir eksikliğim olduğu dönemde can dostumdu. Sevmediğim yeşil yok ki. Faydalı bilgiler için teşekkürler Canan. |
21.02.2016, 15:33 | #8 |
|
Rakı ile salata içerisinde veya tek başına tüketildiğinde rakının karaciğere verdiği tahritabı önlediği söylenmektedir.
|
21.02.2016, 22:07 | #9 |
|
Biz hep çiğ tüketiriz. Annem zeytinyağı ve limonla salatasına alıştırdı bizi. Ben de makarna tabağının üstüne ekleyip yiyorum bazen. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
geçerli, için, neden, roka, tüketmeniz, İçin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |