07.04.2014, 18:32 | #1 |
|
Kalbimdesin
K..A..L..B...İ..M..D..E..S..İ..N... Yanımdaki kim olursa olsun KALBİMDEKİ SENSİN BENİM Nereye gidersem gideyim YOLUMDAKİ SENSİN BENİM Kimselere bakamam sensiz GÖZÜMDEKİ SENSİN BENİM Başkasına canım diyemem ÇÜNKÜ CANIM SENSİN BENİM Olmasanda hiç yanımda İÇİMDEKİ SENSİN BENİM Yağmur damlam, sonbahar rüzgarım, kuruyan dalım, soru işaretimsin.. Gün akşama dönerken hala cevabını veremediğimsin.. Bir gün daha eksilirken tek kelime dahi edemediğimsin.. Ezberimde olduğun halde anlatamadığımsın.. Sorsan da söyleyemeyeceğim yerdesin. İşte tam şurada ..K..A..L..B...İ..M..D..E..S..İ..N... Şiir Alıntı Sunum Melek78 |
07.04.2014, 19:09 | #3 |
|
Cevap: Kalbimdesin
Çok güzeld,di teşekkürler Melek..
Etiketler |
benim, canım, edemediğimsin, kalbimdesin, sensin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |