16.12.2013, 20:48 | #1 |
|
Ağrılı Adet Görme (Dismenore)
|
12 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
16.12.2013, 21:10 | #2 |
|
Cevap: Ağrılı Adet Görme (Dismenore)
Sıcakta, iyi geliyor. Karın bölgesini sıcak tutmak, biraz rahatlatıyor.
Bilgilendirme için teşekkürler Cananım |
9 Üyemiz Inatci'in Mesajına Teşekkür Etti. |
16.12.2013, 23:34 | #3 |
|
Ben bir ara yaşamıştım. Ablam zorla suyla sıcak tutmaya çalıştı. Daha da çok ağrıdı |
17.12.2013, 03:58 | #4 |
|
Çok güzel bir konu hazırlamışsın arkadaşım. Ben ısrarla, bu sancıyı çekenlerin bir uzmana görünmelerinden yanayım.
Sıcak banyo, sıcak su, yada kompres rahatlatıyor olabilir.Ama bazen rahatlatacağını düşündüğünüz şeyler sakıncalı olabiliyor. Apandisit ağrısı ve adet ağrısı birbiriyle karıştığı için sıcak uygulaması riskli bir durum yaratabilir. Ben kendi kızımda yaşadım, çok zor bir durum.. |
5 Üyemiz Duayen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
17.12.2013, 10:30 | #5 |
|
Muz veya tarçınlı çay tüketmenizi tavsiye ederim. Alanında uzman doktora muayene kesinlikle olunmalı. İhmale gelecek bir durum değil.
Teşekkürler Canan.
18.12.2013, 00:18 | #6 |
|
Bitkisel çaylar, ancak, alternatif ağrı hafifletmeye, geçici rahatlatmaya yarar. En doğru yol, uzman doktora başvurmak.
Hiç çekmedim, bu kadar kötü ve zor olduğunu bilmiyordum. |
05.09.2014, 19:18 | #8 |
|
Çok çektim. Sıcak su torbasını belinize koymanızı öneririm. Belirli bir zaman sonra geçiyor. Doktora hiç gitmedim. Ailedede tek çeken benim. Yalnız bu ağrılar sayesinde sanırım şuan ağrıya karşı direncim çok yüksek. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
artması, çıkar, doğumdan, hafifleyebilir, kadar, kasılmaya, kırklı, maddesinin yapımının, nedeni, ortaya, rahim, sonra, sürebilir, sıklıkla, yaşlara |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |