05.05.2013, 01:01 | #21 |
|
Cevap: İstanbul'dan Justin Bieber Geçti
|
05.05.2013, 01:04 | #22 |
|
20 yaşında şımarık şişirilmiş bir velet elini kolunu sallaya sallaya pasaporta girmeden dingonun ahırına girer gibi kaçıyor minibüsüne,ergen kızlarımız bagırmaktan bir helak oluyor arabanın bile peşinden koşacak kadar kendilerini kaptırmışlar.
yaşı gereği bir yandan normal buluyorum ama bir yandan da üzüldüm açıkçası bu duruma düşmelerine.
05.05.2013, 14:27 | #23 |
|
Çocuklara kızmıyorum onlar gördüğüm kadarıyla hem saf hem de ergenliği verdiği
bir takıntı hali içinde popülerliğe de kapılıp, justin bieber'a hayranlık duyuyorlar. Çok görmeyin bunları, yaş ortalaması 10 olan bir kitleden bahsediyoruz.
05.05.2013, 14:57 | #24 |
|
Haberin ne kadari yalan ne kadari dogru bilmiyorum ama konserden sonra 2750 TL karsiliginda fotograf cektirtmis 160 hayranlari ile bu da 440000TL ediyor. Modona geldiginde konserden 6.3 milyon dolar alip gitmisti. Bu son zamanlarda yurtdisindaki sanatcilarin konserleri cogalmaya basladi. Ben kotudur demiyorum her gelen 5-6 milyon dolar alip goturdugunde bize ne kadardir zarari acaba? Diger bir sorum da bu dunyaca unlu sanatcilar Turkiyeye geldiginde turist gelisinde bir etkisi oluyor mu?
|
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bieber, geçti, istanbuldan, justin, saat, sahneye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |