|
Sinema Afiş ve Tanıtımları Yerli ve yabancı film afiş ve tanıtımları |
|
Seçenekler |
04.11.2012, 23:46 | #11 |
|
Cevap: Evim Sensin | 2 Kasım 2012
Özcan Deniz Fahriye Evcen Sen Sevdalim İdun
Evim Sensin http://www.youtube.com/watch?v=LrQKq...feature=relmfu
05.11.2012, 17:10 | #12 |
|
Özcan Deniz'i sevmemem gerçeği, bu filmin kötü bir film
olduğunu göstermez... Mahsun Kırmızıgül'ü sevmeyip filmlerini seviyor olmam gibi bişey bu da... Bütün önyargılarımı tatile gönderip, filmi izleyeceğim.. Bu aralar ağlayasım var da... Teşekkürler Lale...
05.11.2012, 17:44 | #13 |
|
Ağlayasım var. Giderim ben bu filme...
05.11.2012, 22:18 | #14 |
|
Seyrettim...
Öyle ağlayıp zırlayacak kadar değil ama duygusal sahneler var filmde... Özcan Deniz'i ne şarkıcı ne de oyuncu olarak sevmiyorum ama sırf bu sebep yüzünden bu filmi harcamak haksızlık olur. Bir Güney Kore filminden tornistan olduğu söyleniyor; Güney Kore sinemasına pek meraklı olmadığım için çok da önemli değil... Fahriye Evcen'den böyle iyi bir oyunculuk beklemiyordum; sesi de gayet iyiymiş. Evcen'in babasını oynayan Sait Genay çok başarılıydı...
06.11.2012, 13:17 | #15 |
|
İlk seansına gidecektim ama arkadaşlarımla bugüne karar verdik.
14.00 Seansına gireceğim. Bol bol ağlamak istiyorum ne kadar duygusuz olsam da dünkü verdiğim kayıbın üzerine film duygu yüklü olmasa da ağlayacağımı sanıyorum. |
06.11.2012, 13:25 | #16 |
|
Arkadaşlar ne çok ağlayasınız varmış, şaşırdım.
06.11.2012, 13:27 | #17 |
|
Özcan denizin hiçbir filmini sevmem ve filmdeki ses tonunu bile beğenmem ama filme gidenler öyle övdüler ki çokda ağlamışlar.
Fragmanını seyrettim fahriye iyi iş çıkarmış
. * Din bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz. Biz sadece din işlerini, millet ve devlet işleriyle karıştırmamaya çalışıyor, kasde ve fiile dayanan taassupkâr hareketlerden sakınıyoruz.
* İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur! M. Kemal ATATÜRK |
06.11.2012, 15:02 | #18 |
|
Skyfall 'in bile gişesini geçtiğine göre bu filmi izlemeye giderim.
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
06.11.2012, 18:26 | #19 |
|
Hala soran olursa en iyi bulduğum aşk filmi Aşk Tesadüfleri Sever derim.
Beklentilerimin, övgülerin kesinlikle altındaydı. Evet sonlara doğru çok romantik, hüzünlü sahneler vardı. Bana Beni Unutma filmini anımsattı. Çok beğendiğim ve beni ağlattığı söylenemez |
16.11.2012, 01:22 | #20 | |
|
Alıntı:
Dipnot : Sinema salonunda zor yer buldum.
Asya boz kırlarında bir bebek dünyaya geldi. Bu bebeğe asya stepleri beşik oldu. Rüzgarlar şarkı söyledi ona. Yıldızlar yol gösterdi. Yağmurlar yıkadı. Bu bebek büyüdü ve ona Türkadını verdiler. Türk büyüdü kasırga oldu tayfun oldu. Türk budur. Türk tayfundur, kasırgadır, Boradır. | Mustafa Kemal Atatürk. la şey e vaki ün mutlak bel küllün mümkin nisi credideritis non intelligentis
|
|
2 Üyemiz Subutay'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
2012, evim, sensin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |