![]() |
![]() |
#511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tetikçi / Jeffery DEAVER
#513 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ayıptır söylemesi Hasan Ali Toptaş'ın son romanı Heba'yı okuyorum
![]()
Geçenlerde ilk defa intiharı düşündüm. sonra direk bu düşünceyi kafamdan sildim. çünkü benim intiharım annem ve babamı yıkacaktı. tabi böyle bir şeye sebebiyet vermemek için önce onları öldürmek zorunda kalacaktım. sonra onların ölümüyle teyze ve amcalarımın da hayatı kararacağından, onları da öldürmem gerekecekti, ve basit intihar girişimim sonunda bir toplu katliama dönüşecekti.. |
![]() |
![]() |
#514 |
![]() ![]() |
![]()
Tanrının Doğum Günü...
bugün bitti... Şimdi Tek Adam serisi cok eski bir baskıdır..Bir dönem yasaklandı .toplatıldı..yeteri kadar satmadı ancak ,O günki olması gereken talebin çok altında basılan ve Atatürk'ün yaverinin ağzından GAZİ Mustafa Kemal ATATÜRK... |
![]() |
![]() |
#515 |
![]()
Arsen Lüpen-3 Herlock Sholmes'e Karşı
Maurice Leblanc İki şeytani zekanın düellosu..Sürükleyici bir kitap.Polisiye sevenlere tavsiye ederim.
#518 |
![]()
Hasret - Canan Tan
Bir Yumak Mutluluk - Debbie Macomber Profesör - John Katzenbach Şahika & Feraye - Sinan Akyüz Dün kitap alışverişimi yaptım. Bir insan kitap almaktan bu kadar mutlu olabilir ancak. Okumak dünyanın en güzel şeyi. Hasret ile başlayacağım , okudukça yorumlarım merak edenler ve kitap hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
![]()
Kemik Bahçesi / Tess GERRITSEN
![]() |
#520 |
![]()
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ağrısı, izzet, okuduğunuz, İzzet, şark |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |