![]() |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kesif bir nedamet kokuyor cümleler...
![]()
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pişmanlıklar olmadan,yaşanmışlıklar,yaşanmışlıklar olmadan da o cümleler çıkmıyor
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Duygu dolu satırları bizlerle paylaştığın için teşekkürler...
![]() **** Bu arada Cansuyu ile aynı fikirdeyim... Sitenin yazı formatı Georgiaya zaten bunda sorun yok...Yazılar biraz daha büyük olabilir...Kısaca şunu demek istiyorum.... Yazıdıkların çok güzel koyu renkler kullanarak cümlelerini vurgula bence... |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() Saygılar...
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Saygılar benden :8 |
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zaten böyle güzel şeyler bir anda ortaya çıkar... Zorlama olan her şey kendini belli eder ki..
Sen yazmaya ve paylaşmaya devam et... Biz de en azından ben de zevkle okumaya devam edeyim... |
![]() |
Redwine'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#18 | ||
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Teşekkür ederim ama bölüm olacak kadar paylaşım çıkar mı bilmiyorum ![]() |
||
![]() |
![]() |
#19 |
![]() '' Başkaları
için yaşayıp dururken, kaybetmişim kendimi. Yeni fark ettim ben çok özlemişim kendimi.. '' Mart 2014 Çarşamba Tuncay G. ( HeavenLy ) |
![]() |
4 Üyemiz HeavenLy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#20 |
![]() Bazen suskunluk,sessizlik iyidir. Bazen değildir,bazen gereklidir bazen olmadan olmaz,bazen çok saçma gelir. Bazen tek çaredir,bazen çaresizliktir. Ama şuan için sessizlik iyidir iyi.. Mart 2014 Perşembe Tuncay G. ( HeavenLy ) |
![]() |
3 Üyemiz HeavenLy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bana, heavenly, izinsiz, karalamalar, yazılmıştır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |