![]() |
|
Hayvanlar Alemi Gel kuçu kuçu... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#911 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yavrumuz da ışık var gerçekten tedavi işe yarıyor galiba:/ benim bir arkadaşımın da köpeği var küçük finolardan onunda arka bacakları tutmuyor aynı teşhis. acaba faydası olur mu ki ben bunu önereyim^^
Çirkin 3 yaşına bastı^^ Valla topu nerede olursam getirir afedersin tuvalette bile olsak getirir öyle bir azim. ![]() Yalnız yatağımın dağınıklığını görmüşsünüzdür. Görmemez gibi yapın. ![]()
#912 |
![]()
7 yıldır beraber olduğum canım kedim vefat etti.. Ne bir hastalığı vardı nede başka birşey. en sevdiği balıktan yemiş ve evin içinde çılgınca oynuyordu. Kudurukluğu geçince merak ettim. Evin içinde bulamadım. Dışarı baktım yok. Sonra bodrum kata baktım. Ve ceseti ile karşılaştım. Hiç beklemediğim biranda olunca çok şok yaşadım. Hasta falan olur neyse. Tamamen ayakta gitti.. Sanırım kafasını biryerlere vurdu. Gecenin bir yarısı onu böyle bulmayı ummuyordum. Hala çok güzeldi. O minik pembe ağzı solmuştu. Sabah gömdük. Günlerdir kendime gelemedim ve geleceğimide sanmıyorum. Bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmemiştim. Cenazelerde bile çok nadir ağlarım. Bu kedi beni bitirdi. Daha uzun yıllar beraber olacağımızı hayal ediyordum. Balkonu camekan yaptırdık orayı çok sevmişti. Kışın orda hayallerim vardı ve herşey yıkıldı. Orda çok mutlu olacağına emindim. Sadece 1 ay orda yaşayabildi.
Yeni bir kedi daha almayı hiç düşünemem. Acısı çok ağır. |
![]() |
![]() |
#913 |
![]()
Başın sağolsun @Ekin
Kedin için üzüldüm. Kendine zaman tanı eminim bir süre sonra kalbinde başka bir can için yer olacaktır. O güne kadar metanetli ol.
#915 |
![]()
Teşekkürler.
Köpeğim üzgün olduğumu anlayıp yanıma gelip teselli ediyor. Bakışları herşeyi değişti. Minnoşun öldüğünün farkında. Valla hayvanlar çok başka canlılar. |
![]() |
![]() |
#916 |
![]()
#919 |
![]() |
![]() |
![]() |
#920 |
![]()
Böyle bir yeğenim olduğunu unutmuşum.
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
acaba, beslediği, cevap, deneme, ekler, evinde, hayvanının, isteyen, köpüş, mavi, resmini, İsteyen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |