![]() |
|
Hayvanlar Alemi Gel kuçu kuçu... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#851 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Evet battaniyelerin altında çok mutlu oluyorlar. Kedi motorları çalışıyor. |
|
![]() |
![]() |
#852 |
![]() Bizim kız bir gün iyi bir gün kötü ama altı bağlıca olsa poz vermekten asla kaçmıyor pozcu kızım benim. vitaminlere gıda takviyelerine devam.
|
![]() |
![]() |
#853 |
![]() Maşallah güzelliğe... |
![]() |
![]() |
#854 | |
![]() Alıntı:
Ne varsa belden aşağıda var arka ayakları ile tam basamıyor birde çişini hissetmiyor. İnşallah zamanla geçer normale döner. Beslenmesine ve vitaminlerine dikkat ediyorum. |
|
![]() |
3 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#855 | |
![]() Alıntı:
Abla bacakları da düzelecektir, bak çok şanslısınız kuru şekilde bu hastalık yakalamış sizi ve aynı hastalıktan muzdarip olan kediler böyle faltaşı gibi gözlere sahip olmuyor. Hem sen iyi baktığın için sıhhati yerinde. İnşallah daha da iyi olacak. |
|
![]() |
![]() |
#856 |
![]()
Geçmiş olsun nanane. Biran önce iyileşir inşallah...
Valla hiç duymadım bu hastalığı...... Öğrenmiş olduk. |
![]() |
![]() |
#857 | |
![]() Alıntı:
Bende duymamıştım daha önce yıllarca kedim oldu ama hiçbir kedim de olmadı. Herhalde birkaç senedir var ki duymadık. Genetiğinde korona taşıyan kedide korona mutasyona uğrarsa FİP diye öldürücü bir hastalık oluyormuş nadiren iyileşebilen var çok masraflı bir tedavisi var ama kesin çözüm de değil. Çok üzüldük çok inşallah iyileşir ama zor gibi belden aşağıda hissizlik var çişini yaptığını anlamıyor devamlı altını bağlıyorum. |
|
![]() |
5 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#858 |
![]() @NaNaNe, maşallah kızın çok sağlıklı gözüküyor. Çok sevindim böyle olmasına. |
![]() |
4 Üyemiz Sevda'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#859 |
![]() |
![]() |
NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#860 |
![]()
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
acaba, beslediği, cevap, deneme, ekler, evinde, hayvanının, isteyen, köpüş, mavi, resmini, İsteyen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |