Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
@OkyanusunKalbi
Cevap: İsteyen, Evinde Beslediği Hayvanının Fotoğrafını Ekler mi Acaba?...
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi OkyanusunKalbi
Bugün moralim çok güzel.
Annesinin bıraktığı yavru kediciğe bakıyordum. 2 saatte bir biberonla besliyordum; ona süt anne buldum. Baya uğraştım yaşatmak için.. Yaşadı ve tertemiz sağlıklı yavrucak oldu. Bitini piresini bile elimle temizledim; çişini kakasını yaptırdım.
Yeni annesinin yanında sıcak su torbası olmadan, gerçek anne sütü alarak, sağlıklı ve sıcacık uyuyacak artık. En son hâli bu..
Bu kedimiz süt anneden sonra baya büyüdü, güzel de bi' yuva bulmuştuk ama sahiplenen kadının annesi felç geçirmiş bakamayacağını söyleyerek tekrar bize bıraktı.
Kadersiz yavrucak, 3. kez terkedildi.. Böyle güzel kediciği bırakanları anlamıyorum. Öyle insancıl ki, sürekli temas hâlinde olmak istiyor kucağına gelip uyuyor göğsüne kafasını koyuyor. Biraz da oyuncu..
Yine de yaşattırdığıma o kadar mutluyum ki, tek sorun sıcak bir yuva bulmak. Sahiplendiremezsem yanıma almaya karar verdim. Galiba kısmetim bu kedicik.
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır.
Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz.