![]() |
|
Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sütlü çikolata severim ya da beyaz, bitter acı sevmem.Nestle özellikle favorimdir.
Önce yazdım sonra okudum görüntüde bitter benzesem de demek ki özüm ayrı ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Her türünü severek yerim. Hiç ayrım yapamam |
![]() |
![]() |
#14 |
![]()
Olmazsa olmazım çikolata.
![]() ![]() severim. ![]() Teşekkürler Canan. |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bitter çikolatayı seven kadınların diğerlerine göre daha ciddi ve işe düşkün olduklarını belirten Ekinci, onlar pek çok işi bir arada yürüten, 10 parmağında 10 marifet olan kadınlar diyor. Aynı ben ![]()
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!! Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!! |
![]() |
![]() |
#16 |
![]()
Evet buna şahidim önünde 100 müşteri varken bile faceden mesajlarına devam edebilen ender kişilerdensin bacım
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Alışkanlık naparsın heryere laf yetiştirebiliyorum ![]()
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!! Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!! |
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Tatlıydı, çikolataydı pek aram yoktur. Ama kriz tuttuğu zaman da bitter. Küçük bir parçası yetiyor.
#20 | |
![]() Alıntı:
Çikolata mutluluk veriyorya o bakımdan demiş Cemkan taa nereye bağladın ![]()
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
Çikolata, çilek, kadın, kişiliğinizi, sevdiğiniz, yansıtıyor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |