|
Bağ, Bahçe, Çiçek, Ağaç Ağaçları, çiçekleri sevelim, koruyalım |
|
Seçenekler |
10.09.2014, 15:02 | #22 |
|
Cevap: Yıldız Çiçeği | Dalya – Dahlia | Bakımı - Üretimi
|
5 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
11.11.2014, 15:03 | #23 |
|
21.04.2015, 19:15 | #24 |
|
Çok yıllık ve kolay bir çiçektir. Drenajlı ( Süzek ) toprakları sever. Az asitliyse bayılır. Köklerinin havalandırmak isteği vardır. Eğer bahçeye dikiyorsanız dikeceğiniz toprağa tüf karıştırmak onların hoşuna gider.
Toprak tamamen kurumadan sulamayın. Güneşi sever. Uç alma uygularsanız çok daha fazla çiçek sapı verir. Uç almayı bu günlerde (Nisan ayı ortaları) yapmalısınız. Mayıs ayı uç alma için geç bir zamandır. Eğer büyük çiçek istiyorsanız çiçek tomurcuğunu tek bırakın. İri çiçekler olur. Solan çiçeği hemen kopartın, yerine yenisi gelir. Çiçek bebekken salyangoz ve sümüklü böcekten koruyun. |
5 Üyemiz Tura'in Mesajına Teşekkür Etti. |
21.04.2015, 19:36 | #25 |
|
Hazır toprak istiyor demek ki. Eh bir torba aldıydım.
21.04.2015, 21:51 | #26 |
|
Allam ya, bir ben alamadım şu çiçeği....
Çatır çatır çatlayacam. Alacağım ben deeee. Sıklamen pembe ve sarı, hem de katmerlisinden. |
4 Üyemiz Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.04.2015, 02:50 | #27 | |
|
Alıntı:
Sen de bu tembellik varken pazara veya çiçekçiye gidip zor alırsın gibi geliyor.
22.04.2015, 21:29 | #28 |
|
|
5 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
22.04.2015, 21:38 | #29 |
|
Bizim patates çiçegi adıyla tanışık oldugumuz,bi dünya rengi olan harika çiçekler.Emeğinize sağlık, bu kadar güzel görüntüyü bir arada sunduğunuz için.Teşekkürlerr...
22.05.2015, 23:54 | #30 |
|
Geçen seneki yıldız çiçeğim çıkmadı Yumru çimlenmişmi diye baktım geçen bişey yok gibi Yeni aldıklarımda pek güzel çiçeklendi. |
4 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
bakımı, çiçeği, dahlia, dahlie, dalya, fotoğrafları, resimi, resimleri, resmi, üretimi, yıldız çiçeği, yıldız çiçeği resimleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |