|
Ülkemiz ve Dünya Gündemi Ülkemizde ve Dünyada yaşanan gelişmelere dair haberler |
|
Seçenekler |
12.07.2021, 17:24 | #1 |
|
Avrupa İlaç Ajansı: mRNA Aşıları ile Kalp İltihaplanması Bağlantılı Olabili
|
3 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
12.07.2021, 17:50 | #2 |
|
Cevap: Avrupa İlaç Ajansı: mRNA Aşıları ile Kalp İltihaplanması Bağlantılı
Bizim mahallede de 2. aşıdan 10 gün sonra vefat etti. Kalp krizi geçirmiş. Birbirleriyle bağlantılımı bilmiyorum. Aşıdan sonra adam kendini kötü hissediyordu. 60 yaşında yoktu.
Mobil Sürüm ile Gönderildi |
4 Üyemiz Ekin'in Mesajına Teşekkür Etti. |
12.07.2021, 18:07 | #3 |
|
Eşimin bir arkadaşı da 2 doz aşısını olmuştu 2 ay ya var ya yok sonra korona oldu öldü.
Yazık adam hiç dışarı çıkmadı sürekli evde idi torunları gelmiş en son dönemlerde belki ondan geçmiştir dediler. Markete bile gitmiyordu.Ailece çok dikkat ediyorlardı ama nasıl olduysa karısı da kendide yoğun bakımda kaldılar kadın iyileşti adam öldü. Bana sorarsanız virüs değil tedavi ile öldü derim.Aşıda çok işe yaradığı söylenemez beklide ondan ölmüştür. |
4 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
13.07.2021, 01:18 | #4 |
|
Benim çevremde ve akrabalarımda bir çok kişi halen aşı olmuyor.Olmadıklarını da yeni yeni öğrenmeye başladık.Bir çoğunda aynı tedirginlikler var.Bazıları tek doz Biontech olup ikinci dozda frene basıyor, ikinci dozu olmuyor...
Ancak her birinin kendince geçerli sebep veya tedirginlikleri veya kendi çevrelerinde gördükleri aşı sonrası yaşananlar var.Doğrudur değildir birşey diyemem, benim çevremde iki kişide oldu, birinde pıhtı attı, hastaneye kaldırıldı, tedavi edildi, sorunu atlattı, diğeri kalple ilgili hastaneye yattı, yine tedavi edildi sorunu atlattı. Kısaca hala kafalar karışık, öyle anlaşılıyor. |
Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ajansı, avrupa, aşıları, bağlantılı, ilaç, iltihaplanması, kalp, mrna, olabili, İlaç, İltihaplanması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |