|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
|
Seçenekler |
14.08.2017, 17:50 | #1 |
|
Cumhurbaşkanı’nın Titrindeki ‘TC’ Gitti
|
5 Üyemiz Canan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
15.08.2017, 14:34 | #2 |
|
Cevap: Cumhurbaşkanı’nın Titrindeki ‘TC’ Gitti
Önemli olan onların kendilerini nerede hangi makamda hangi ünvanla görmeleri değil, Türk ulusunun büyük çoğunluğunun onları nasıl gördüğüdür. Eğer birileri hangi makamda olursa olsun, ulusun çok büyük bir bölümü muahlif olmasına rağmen, benim Cumhurbaşkanım, benim Başbakanım, benim Valim, benim Kaymakamım, benim Müdürüm, benim Belediye başkanım demiyorsa içinden gelmiyorsa, o makamlarda oturanlar kendilerini nasıl görürlerse görsünler, ulusun makamında tam yetki ile oturan kişiler olarak görülmeyeceklerdir. Ülkenini bütününü temsil hakları ztaen olmayacaktır.
Burada zat-ı devletleri hazreti imam Recep Tayyip Erdoğan, zaten AKP'nin ve AKP'lilerin Cumhurbaşkanı olduğundan ulusun bütünün temsili abesle iştiğal olur. |
4 Üyemiz Mustafa Akten'in Mesajına Teşekkür Etti. |
16.08.2017, 11:13 | #3 |
|
|
4 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
16.08.2017, 15:50 | #4 |
|
Çocuk gibi. Dikkat çekmek istiyor sadece . Ne yapsın, bir türlü gündem yaratamıyor
Etiketler |
cumhurbaşkanı’nın, gitti, titrindeki, ‘tc’ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |