15.05.2016, 16:17 | #1 |
|
Rosebud'un Objektifinden
|
15.05.2016, 21:24 | #2 |
|
Cevap: Rosebud'In Objektifinden
Güzel görüntü yakalamışsınız
Paylaşım için teşekkürler, devamını bekliyoruz |
11 Üyemiz Dilem'in Mesajına Teşekkür Etti. |
15.05.2016, 21:37 | #3 |
|
Ellerine sağlık Rosebud böylesine güzel karelerin devamın bekliyorum.
15.05.2016, 21:56 | #4 |
|
15.05.2016, 22:18 | #5 |
|
Muhteşem, o uzun pozlamaya bayılırım zaten ama bir türlü deneme fırsatım olmadı, bir gün becerebilirsem ben de gönderirim, DSC-H50 ile çekilmiş çok fotoğrafım var en beğendiklerimi burada fırsatım oldukça göndereceğim, tabii D5500 ile çekersem onları da. Ben çok iyi değilim halâ bu konuda, H50 ile ne kadar geliştirilebilirse o kadar benimki.
|
8 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
15.05.2016, 22:27 | #6 |
|
Enkısa zamanda d5500 ile uzun pozlamalarını bekliyorum burada ve eminim ki bu karelerden daha güzel kareler elde edeceksin.
15.05.2016, 23:03 | #8 |
|
Giresun mu bu harika manzara acaba?
15.05.2016, 23:05 | #9 |
|
Evet Hocam Giresun burası.
15.05.2016, 23:22 | #10 |
|
Uzun pozlama yapmama daha epey var gibi çünkü tripodum henüz yok, çok başka masraflarım oldu bu ara ona fırsat bulamadım ama eski makinamla geceleri mecburen uzun pozlama gibi fotoğraflar alıyorum çünkü sensör hassasiyeti iyi olmadığı için pozlama süresini arttırdığımda ışık kayboluyor ışık kaybolduğu için ISO'yu arttırdığımda felâket bir kumlanmayla karşılaşıyorum dolayısıyla mecburen ISO'yu 100'ün üzerine çıkarmadan pozlama süresini artık hata verir konuma kadar düşürüyorum.
Kar'a dayanamadığım için kışın ender dışarı çıktığım günlerdendir şu fotoğrafı çektiğim gün, 2012 kışıydı, hiç unutmuyorum parmaklarım donmuş deklanşöre basmakta bile zorlanıyordum. Teknik yetersizlikten dolayı mecburen lâpa lâpa yağan kar işte böyle yağmur gibi çıkıyor emektar makinemle. |
11 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
atın, beni, çarem, kuşlar, sonsuzluğa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |