23.05.2023, 15:56
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
|
Cevap: Uğur Dündar'dan 'Sinan Oğan' tepkisi: İlk kutlayanlar HÜDA PAR mille
Bu karton milliyetçiler yüzünden ülke zaten bu halde, gerçek milliyetçi vatanım, ülkem için diyorsa kendi birşey yapabiliyorsa dik durur, iradesini başkalarına teslim etmez, ben destek veriyorum demez söyledikleri ile değil yaptıkları ile destek bekler. Herşeyden önce Milliyetçilik ile Ümmetçilik bir arada olamaz.
Mesela İyi partiyi Cumhura çekmeye çalışan, o tarafa kıç atan Ağıralioğlu nun bir demeci akılama geldi aradım buldum ;
07-08-2022
Bu demeci veren biri milliytçi diye geçiniyor!
!!Kameraya yansıyan görüntülerde, videoyu çeken şahsın "İslam kardeşliği vurgusundan önce bir şey daha söylediniz" sözlerine üzerine konuşmasına başlayan Ağıralioğlu, "Biz Müslüman olmayan Türk'e, Türk demiyoruz. Kemali ile Türk demiyoruz. Müslüman olmayan Kürde niçin Kürt diyelim? Niçin insan diyelim? Bizim için önemli olan, arkasında büyük irademizle durduğumuz olan Allah'a kulluk davamızın devlete, millete, medeniyete dönük taraflarıdır." diyor. !!
Bu yazdıklarım günümüz için masal gibi değilmi! Bu şahıslar bir de Atatürk ü ağızlarına sakız etmiyorlar mı, deliresim geliyor, adama sorarlar Atatürk'e ve arkadaşlarına etmedik hakaretler edenlerin değirmenin su taşıyan olsa olsa tatlı su kurnazı, günlük menffaat peşinde koşan taşıyıcı siyasetçi denir. Onlara dönek dahi denmez,dönmek için önce bir bir yönün olması gerekir..
Ben milliyetçiği zaten 12 eylül ü yaşayan biri olarak lise yıllarında bıraktım. Mesela bana dönek denebilir, çünkü gençliğimde Atatürk sevgimden gelen bir milliyetçilik sevgim vardı, ben döndüm, artık önce insan diyorum, insan olmadan vatan olmaz ..
.