Forum Gerçek

AnasayfaForumları Okundu Kabul Et Bugünkü Mesajlar
Geri git   Forum Gerçek > Türkiye ve Dünyadan Haberler > Ülkemiz ve Dünya Gündemi > Serbest Kürsü

Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Eski 16.05.2023, 17:33   #1
Canan
Çiçekci kız

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sinan Oğan ABD basınına konuştu: Erdoğan da olabilir, Kılıçdaroğlu da

Sinan Oğan ABD basınına konuştu: Erdoğan da olabilir, Kılıçdaroğlu da

Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, CNN International’a yaptığı açıklamada, ikinci turda hangi adayı destekleyeceği yönündeki soruya "İstişarelerimiz bir iki gün daha devam edecek" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda yüzde 5,2 oyla üçüncü olan Ata İttifakı adayı Sinan Oğan, CNN International'a konuştu.

CNN'den Becky Anderson’a konuk olan Oğan, şartlarının terörle mücadele ve sığınmacıların geri gönderilmesi olduğunu kaydederek “Ben Kürt karşıtı değil terör karşıtıyım” dedi. Sığınmacılara yönelik sert politikalarla ilgili soru üzerine “Amerikan polisi kaçak göçmenlere ne yapıyorsa biz de aynısını yapacağız” ifadelerini kullanan Oğan, şartları arasında Anayasa'nın ilk dört maddesinin değişmemesinin de yer aldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda hangi adayı destekleyeceği yönündeki soruya Oğan, “İstişarelerimiz bir iki gün daha devam edecek. İstişare sonucunda karar vereceğiz. Ve bu kararı verdiğimizde de o tarafı kazandıracağız. Bu Erdoğan da olabilir, Kılıçdaroğlu da olabilir. Şu an netleşmiş bir kararımız yok” yanıtını verdi.

https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/...lu-da-7686076/
Eski 16.05.2023, 18:42   #2
Kartal
Müdavim

Standart Cevap: Sinan Oğan ABD basınına konuştu: Erdoğan da olabilir, Kılıçdaroğlu d

İşte bizim ülke ilkesiz siyaset anlayışına bir örnek. Bunlar değilmiydi Suriye vatandaşları ile ilgili çok sert sınır dışı söyleminde bulunanlar? Şimdi değişen ne oldu? Yani mevcut iktidar diyecek ki evet yavaş yavaş ülkelerine göndereceğiz, bunlarda çıkıp diyecek bakın bizim dediğimiz uygulanıyor destek vereceğiz. Oyun bu.
Biz unuttuk iktidarın Suriye vatandaşları hakkında neler söylediğini ve ısrarla geri yollamayacaklarını ama bu çirkin pazarlıkta verilecek bir söz yeterli olacak, bizlerde afiyet ile yiyeceğiz.

Ayrıca yeni gelen haberlere göre sandık ıslak imza tutanakları ile ysk açıkladığı aynı sandık veriler uyuşmuyor ve tüm hatalar bir kişinin kazanmasına göre kurgulanmış gözüküyor ama bizim insanımıza müstehak bu günden sonra kimseye acımıyorum, bir tek geleceği ipotek altına alınan gençlerimiz hariç. Düşene bir t.... benden..
Eski 16.05.2023, 19:26   #3
Bursalı68
Müdavim

Standart Cevap: Sinan Oğan ABD basınına konuştu: Erdoğan da olabilir, Kılıçdaroğlu d

Sevgili @Kartal, Sinan Oğan ne derse desin, oyları ne tarafa yönlendirmeye çalışırsa çalışsın, onun dediği gibi olmayacak emin ol...

Çünkü Sinan Oğan'a oy veren %5,17 lik seçmen kesimi, Kılıçtaroğlu'na oy verecek olsaydı verirdi zaten, tam tersi RTE 'ye oy verecek olsaydı ona da verirdi zaten....Dolayısıyla bu anlamda yönlendirebileceği bir seçmen değil onlar....Bir kısmı sandığa bile gitmeyebilir.....
4 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 16.05.2023, 20:43   #4
Kartal
Müdavim

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Bursalı68 Mesajı göster
Sevgili @Kartal, Sinan Oğan ne derse desin, oyları ne tarafa yönlendirmeye çalışırsa çalışsın, onun dediği gibi olmayacak emin ol...

Çünkü Sinan Oğan'a oy veren %5,17 lik seçmen kesimi, Kılıçtaroğlu'na oy verecek olsaydı verirdi zaten, tam tersi RTE 'ye oy verecek olsaydı ona da verirdi zaten....Dolayısıyla bu anlamda yönlendirebileceği bir seçmen değil onlar....Bir kısmı sandığa bile gitmeyebilir.....
Zaten olayın gelişimi baştan beli yanlıştı, her kesime karanfil dağıtılmaz, ne yapalım ki bu seçim denize düşen yılana sarılır misali böyle gelişiti, çok yanlışlar vardı, eleştirilerimi seçim zamanı dile getirmek istemedim tek hedefim, tek adamdan kurtulmaktı, benim de içime çok şey sinmiyor, Söylenecek çok şey var ama yutkunuyorum..

Tesellim, bizim buradan Erkan Baş ı meclise soktuk, MHP nin 10 bin oy aldığı ilçemizde TİP e 4 bin üzerinde oy çıktı..Ufakta olsa gelecek adına benim açımdan bir ışık ama gençlerimizin gençliği, benim gibilerin son yılları bir 5 sene daha heba olacak..
Eski 16.05.2023, 20:58   #5
Bursalı68
Müdavim

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Kartal Mesajı göster
Zaten olayın gelişimi baştan beli yanlıştı, her kesime karanfil dağıtılmaz, ne yapalım ki bu seçim denize düşen yılana sarılır misali böyle gelişiti, çok yanlışlar vardı, eleştirilerimi seçim zamanı dile getirmek istemedim tek hedefim, tek adamdan kurtulmaktı, benim de içime çok şey sinmiyor, Söylenecek çok şey var ama yutkunuyorum..

Tesellim, bizim buradan Erkan Baş ı meclise soktuk, MHP nin 10 bin oy aldığı ilçemizde TİP e 4 bin üzerinde oy çıktı..Ufakta olsa gelecek adına benim açımdan bir ışık ama gençlerimizin gençliği, benim gibilerin son yılları bir 5 sene daha heba olacak..
Aslında yine de Kılıçtaroğlu'nun kazanma şansı var, zor ama var...

Bu seçimlerde sandığa gitmeyen, oy kullanmayan seçmenler var...Onların katılımı sağlanırsa, onlar katılırken de Kılıçtaroğlu'na oy verebilirse, işte o zaman Kılıçtaroğlu kazanabilir....Bence tek seçenek bu gibi gözüküyor...Umarım sonuç böyle olur....
4 Üyemiz Bursalı68'in Mesajına Teşekkür Etti.
Eski 16.05.2023, 23:56   #6
Insanlikarayan
Müdavim

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Canan Mesajı göster
Ve bu kararı verdiğimizde de o tarafı kazandıracağız. Bu Erdoğan da olabilir, Kılıçdaroğlu da olabilir. Şu an netleşmiş bir kararımız yok” yanıtını verdi.

Bir taraftan Terörü destekleyenle isim olmaz dersin, öbür taraftanda PKK Mektubunu Parlamentoda okutanin tarafi secme düsüncelerini degerlendirirsin!.

AKEPE´lilerden daha Firildak oldun!.

Bu Muydu Renk göstermen?.

Hüdapar bile Parlamentoya girdi, Gecmis olsun!.

-Gurbet Ellerde Aldatılamadı-

Türkiyede
yasamasa bile!.
Ne Mutlu Türk'üm Diyebilene!.
2 Üyemiz Insanlikarayan'in Mesajına Teşekkür Etti.

Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz

Etiketler
basınına, erdoğan, konuştu, kılıçdaroğlu, oğan, olabilir, sinan

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler