![]() |
![]() |
#42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
eğer vücutlarımızdan
geleceklerimizden savunmamız gereken şeylerden ibaret olsaydık ben de sana katılıyor olurdum kültürümüzden lider aldığımız kişilerden inkar ettiğimiz şeylerden ibaret olsaydık ben de sana katılıyor olurdum **** eğer ünvanlarımızdan reddettiklerimizden varacağımız noktalardan ibaret olsaydık ben de sana katılıyor olurdum eğer hakaret ettiğimiz şeylerden başarılarımızdan duygularımızdan ibaret olsaydık ben de sana katılıyor olurdum **** eğer onların kınadıkları ya da bize sundukları şeylerden ve paranoyalarımızdan ibaret olsaydık ben de sana katılıyor olurdum eğer kazançlarımızdan takıntılarımızdan acılarımızdan ibaret olsaydık ben de sana katılıyor olurdum
![]() |
#43 |
![]() Kelebek ve Gece Dolunay, bir kelebeğin yumuşak bir şekilde titreşen kanatlarından yayılan ilk etkinin bir yansıması gibi nazikçe aydınlatır karanlığı Ve karanlık güne uzansa da şarkı söylemeye devam eder Şarkı sona ererken, gökler şefkatle gülümser ve gün geride bıraktığı karanlıkla birlikte geceyi bekler
![]() |
#44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Şarkının sözleri de ne güzelmiş
![]() |
![]() |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#45 |
![]()
Bunlar şarkının sözü değil. Benim şarkıya yakıştırdığım sözler : )
Psişik Tırtıl'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#46 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Öyle zannettim |
|
![]() |
Canan'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
#47 |
![]()
el-nogoum hatish-hidlina
wil amar yirshidna <the stars shall be our witness and the moon, our counsel> flowing breathing being seeking a new dawn imagining believing becoming revealing a new dawn
Psişik Tırtıl'in Mesajına Teşekkür Etti |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
divinity, handmaid |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |