|
Kadınlara Ait Güncel Konular Bizimle olmuyor demeyin. Biliriz biz olmadan hiç olmaz |
|
Seçenekler |
29.09.2013, 00:59 | #41 |
|
Cevap: Erkek Arkadaşınızın Banyosunda...
Zaten seven bunu yapmaz...
29.09.2013, 01:05 | #42 |
|
Real, çok pişkin bir cevap olur da karşılığını nasıl alırsın bilemem.
29.09.2013, 01:09 | #43 |
|
Yahu bu davranışta bulunan zaten herşeyi göze almıştır, bir sevgi de kalmamıştır zaten..
18.04.2014, 20:38 | #44 |
|
muhtemel durumum;
''saç mı? o da ne?'' olurdu.
Yerli dizilerle ilk tanışmam TV'de değildi. 12 yaşındaydım, bir ilçede arkadaşlarla geyik yapıyorduk. Arkadaş bir diziden bahsetmişti: ''Abi şimdi bir adamın yengesi var ona yürüyor, yenge de çocuğa yürüyor, amca teyzeye yürüyor...'' Ana fikir açık, basit ve doğruydu. En sonunda Cem Yılmaz ve diğerlerinin öğrendiği şeyi öğrendim; Bahçevan aşçıya, aşçı evin büyük oğluna, büyük oğul yengeye, sonra hep beraber uşağa Kurt Sutter bazılarının neyine la, bu imza yeter. He bu suç değildir inşallah. |
3 Üyemiz Cliff Durden'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.04.2014, 20:57 | #45 |
|
Forumun erkeklerini pek bi meyilli gördüm.)
18.04.2014, 21:13 | #46 |
|
Cevap: Erkek arkadaşınızın banyosunda...
Kendi evimde banyo yok mu niye gideyim ona Yaav durum buysa yapacak bişey yok aldatan adamın yalanı da bol olur. Dinleyip salağa yatmaktansa biraz takibe geçer durum neymiş öğrenirim. Başka hatun varsa hadi bana eyvallah derim..
|
3 Üyemiz Mihri Sultan'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.04.2014, 21:21 | #47 |
|
Benim evimin banyosunda ne işi varmış ki, önce bunu sormak lazım değil mi? .))
18.04.2014, 21:28 | #48 |
|
O an görmemiş gibi yaparım, çok bozulurum ama. Bozum olduğum belli olur. Hemen resmiyet kurarım.
En kısa zamanda hiç birşey yokmuş gibi vedalaşır, sessizce hayatından çıkarım. Arkama bile bakmam. Değmez çünkü.. |
3 Üyemiz Gülce'in Mesajına Teşekkür Etti. |
18.04.2014, 21:29 | #49 |
|
İşin esası, kılla tüyle uğraşmamak gerek..
18.04.2014, 22:45 | #50 |
|
Düşündüm de;
''Montajdır, dublajdır, o saçı banyomda bulduğunu ispat etmeyen münferidir şerefsizdir'' gibi cümlelerle yırtmak daha mantıklı.. yırtan yırtıyor mesela.
Yerli dizilerle ilk tanışmam TV'de değildi. 12 yaşındaydım, bir ilçede arkadaşlarla geyik yapıyorduk. Arkadaş bir diziden bahsetmişti: ''Abi şimdi bir adamın yengesi var ona yürüyor, yenge de çocuğa yürüyor, amca teyzeye yürüyor...'' Ana fikir açık, basit ve doğruydu. En sonunda Cem Yılmaz ve diğerlerinin öğrendiği şeyi öğrendim; Bahçevan aşçıya, aşçı evin büyük oğluna, büyük oğul yengeye, sonra hep beraber uşağa Kurt Sutter bazılarının neyine la, bu imza yeter. He bu suç değildir inşallah. |
5 Üyemiz Cliff Durden'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
arkadaşınızın, banyosunda, boyalı, erkek, uzun, zamanda |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |