07.01.2015, 15:21 | #411 |
|
Cevap: Konuşan Fotoğraflar | Haydi Konuşturun Fotoğrafları
Bu hınzırlığı yapabilecek bi duruş sergilemişim demek ki
|
5 Üyemiz yasemen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
07.01.2015, 15:50 | #412 | |
|
Alıntı:
Ya şaka bi yana. Bunu yapabileceğimi nasıl düşündünüz ben hala ordayım |
|
5 Üyemiz yasemen'in Mesajına Teşekkür Etti. |
12.01.2015, 00:11 | #413 |
|
14.01.2015, 15:02 | #415 |
|
24.01.2015, 00:45 | #419 |
|
24.01.2015, 05:37 | #420 | |
|
Alıntı:
Güzel bir örnek ve anlaşılır bir açıklama İslami terörün ve İslami ortaçağ zihniyetinin dünyada bir an önce bitirilmesi gerekir. Ama şiddetle ama güzellikle.. Mutlaka yok edilmesi gerekir... Bu birtane olan dünyamızın ve biricik Türkiye'mizin yaşanabilir olması için gereklidir. Türkiye Cumhuriyetinin geçmişini incelediğimizde 1930'lu yıllarda, günümüzden Çok daha ileri ve modern olduğunu görürüz... o yıllarda Türkiye adeta bir cennetti.. Kazanıyor, üretiyor, ve ilerliyordu... Günümüzde ise neredeyse 1800'lü yıllara döndük o meşhur "hasta adam" olmak üzereyiz. Ne zaman ki türlü aldatmacalara yatkın olan İslam Anayasası üzerinden, İslam Anayasasını çarpıtarak, gündelik hayata müdahale ettik. İşte o zaman gerilemeye Başladık. Bir hristiyan olarak ve müslümanların gözünde " bulunduğu yerde öldürülmesi ve dost edinilmemesi gereken bir iblis " olarak Müslümanlara benden bir dost tavsiyesi ; Dininizi iyi öğrenin, Kimsenin onu kullanarak sizleri etki altına almasına izin vermeyin. Buradaki sözlerim müslümanlara değil, müslümanların dinini Kullananlara ve o aldatıcılara uyup araştırmayan öğrenmeyen cahillere yöneliktir... Yoksa ben aklı başında olan müslümanlardan bir zarar görmedim bugüne kadar... İslami terörün ne kadar bitirilmesi gerekiyorsa vaadedilmiş topraklar umuduyla yanıp tututan seferad yahudiler, nasıl daha çok kazanırım diyen bir amerikan derin devleti, sabah akşam kendi propagandasını yapan ve bu yolda kendini alçaltan bir vatikanında O kadar bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum... |
|
3 Üyemiz Chevy'in Mesajına Teşekkür Etti. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
fotoğraflar, fotoğrafları, haydi, konuşan, konuşturun |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |