![]() |
|
Serbest Kürsü Her konuda tartışma açılan konular burada |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#11 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Nasıl bir sürece gidiyoruz bilmiyorum da iyice güvenimizi kaybettik. Sosyal medyaya yasak, Chp'ye edilen teşekküre soruşturma.. Sokağa çıkma yasağı da oldu. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Daha önce haber verilse sanırım bu yoğunluk bütün gün olurdu... Bayramlarda bile kapalı kalacak marketler diye deli gibi saldırıyor millet... |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Biz de öyle olacağız... CEPTEN GÖNDERİLDİ
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Kim o?
![]() |
#15 |
![]()
Merhaba,
Bursa'da da fırın, market ve benzinliklerde falan kaos var... Zaer diye sokağa çıkma yasağı ilan edilirse olacak olan budur....Sanki ülkede darbe oldu da ansızın sokağa çıkma yasağı uygulanıyor...Yahu şunu 1 veya 2 gün öncesinden söyleyin de şu yığılma olmasın...Neyi becerebiliyor bu yönetim de bunu becerebilsin...Yine ofsayt... Sağlıcakla kalınız... |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Bir video da geldi ama, buraya ekleyemiyorum. Koşuşmalar, vaveylalar...Halkın paniklemesi çok feci görünüyor. |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sağlık Bakanının yarın yapacağı konuşmayı merak ettim şimdi.
|
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Alıntı yaptığım mesajında açıkladığın gibi anlaşılmıyor. Yorumlarımızda suç teşkil edecek ifadelerden lütfen kaçınalım.
5 Üyemiz ReaL'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#19 |
![]()
Şimdiye kadar olmadıysalar bu çıkanların hepsi korona olmuştur.Ne mesafe ne maske ne eldiven herkes üst üste sokaklarda.
Olan yine bize oldu yarın Nikah ne olacak.155 i aradık iptal dedi belediye yarın belli olur dedi.Oğlumun morali yine sıfır. |
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
anda, düşmüş, halkı, istanbul, sokaklara, İstanbul |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |