14.10.2013, 22:32 | #1 |
|
Çekirdek Çitlemeyin!
|
14.10.2013, 23:11 | #2 |
|
Cevap: Çekirdek Çitlemeyin!
Sürekli basıldığı için yanlış bir harekette zarar görebilir..
Teşekkürler @Canan |
14.10.2013, 23:18 | #3 | ||
|
Çene eklemini bozan sebebler;
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkürler Canan hanım konu için.
14.10.2013, 23:34 | #4 |
|
Çekirdekler de ne kadar güzel görünüyor..
14.10.2013, 23:38 | #5 | |
|
Pek çok şeyde öyle Slower. Herhangi bir yiyecek-içecek vs. bir yerimize iyi gelirken, diğer bir yerimize zararı dokunabiliyor. Biz yine en iyisi, klasikleşmiş söz olan, herşeyin fazlasından kaçınalım ve itinalı davranalım
Bu araştırmanlara, bilim adamlarına ve hatta, bazı doktorlara kalırsak, kara kara günlere kalırız Alıntı:
Biliyorum ReaL. İlk duyduğumda bayağı bir şaşırmıştım |
|
14.10.2013, 23:42 | #6 |
|
İnsan bir başladımı çıtır çıtır sonu gelmez
|
14.10.2013, 23:47 | #7 |
|
Yanımda biri sakız çiğniyorsa onun çıtırtısı kadar beni çıldırtan başka bişey yoktur.Çevrem bildiği için benim geldiim yerde sakızlar çıkarılır yoksa bir süre sonra tehtit etmeye başlıyorum bak o azındaki sakızı sakızı çıkarır........diye.
Çekirdek ise ne zaman yürüyüşe çıksak yerlerde artık yığın haline gelmiş çekirdek kabukları ya yiyorsunuz bu mereti atmayın kabuğunu yere. Velhasılı sakızıda çekirdeğide sevmiyorum Bir ara gündüz başım ağrıyordu ama sabah uyandığımda başlıyordu meğer gece uyurken dişlerimi sıkıyormuşum oda başağrısı yapıyormuş
Bazen mum alevi olmak lazım; sabırla tükenmeyi bekleyen, bazense volkan olmak lazım; önüne gelen herşeyi hızla tüketen...!!! Kimine SU oLacaksın, kimine SEL ...!!! Kimine MUM olacaksın, kimine VOLKAN ...!!! Ama kimseye asla ve asla KUL oLmayacaksın... !!! |
14.10.2013, 23:49 | #8 |
|
Konu başlığını gördüm ve gittim bir paket çekirdek aldım. Hem yazıyorum hem de çitliyorum.
15.10.2013, 00:31 | #9 |
|
Siz çekirdek zararlı diyorsunuz ama insanda başlayınca duramıyor bu merede valla uyuşturucu gibi birşey
"Benim, Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra, beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevî mirasçılarım olurlar." |
15.10.2013, 00:47 | #10 |
|
Ben anlamadım bu işi.
Benim diş hekimim sakız öneriyor. Ortodondistler önermiyor. Demek diş ve diş eti sağlığı açısından sakıza evet, çene sağlığı açısından hayır. |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
ağızdan, çalma, çene, çiğneme, eklem, keman, sakı, üzüntü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |