![]() |
|
İnsan Sağlığı ve Hastalıklar İnsan sağlığını etkileyen faktörler ve tedavileri |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merak ettim e nabıza baktım şimdi benim kaçmış D vitamini en son diye 6 baya düşükmüş.
|
![]() |
4 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Evet 6 çok düşük, benim de 7 olduğunu söyledi doktor ama kan değerlerini gösteren tahlil sonucunu vermemiş bana, ben de e nabızdan görebilir miyim, görebilirsem nasıl olacak bu, hesap falan mı açmam gerekiyor? Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi |
|
![]() |
4 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
E devletten geçiş yapabilirsin e nabıza. Benim uygulamayı telefona indirdim.Profil oluşturdum oradan her şekilde hepsini görüyorum ayrıca randevü almakta oradan kolay. Çok kullanışlı bir uygulama. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Benim hem demir hem de depo demir eksik çıktı, ferplex fol adında tüplerden verdi, hem ferritin hem de depo demir olan folik asit var içinde, 3 ay boyunca 120 tüp içmem gerektiğimi söyledi. B12 iğnesini de ilk 5 gün arka arkaya, sonraki 1 ay haftada bir sonra da ayda 1 yaptırmamı söyledi. Midemdeki ağrı, hazımsızlık ve bulantı, demir ve B12 kaynaklı daha önce de olmuştu bu sefer bir de demir eklenmiş, bu ara endoskopi yaptırmayı düşünüyordum iyi ki aniden önce bir tahlil yaptırma kararı vermişim yoksa boşu boşuna endoskopi yaptıracaktım, doktora da midemden söz edince onu karıştırmayalım şimdi önce bunları halledelim dedi. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]()
@Aristo benim torundada demir yüksek ferretin düşük çıktı.
13 yaşında haşimatosu ve akdeniz ateşi var. Özellikle erkek çocuklarda olmazmış haşimato ama bizim çocukta var 9 yaşında teşhis ancak koyabildiler.Yıllarca araştırıldı bebekliğinden beri gitmediğimiz hastane kalmamıştı sağolsun bir doktor teşhiş koydu daimi içmesi gereken hapa başladık ta çocuk kendine geldi.6 ayda bir konrolleri var. Sendede troid mi var. Demirin yüksek devamlı neden. |
![]() |
![]() |
#16 |
![]()
@Rosebud senin doktorda bir ilginçmiş onu karıştırmayalım bunu boş verelim demiş durmuş.
Tam kan sayımında magnezyumda çıkardı. Eşimin deyimiyle zaten vampir gibiler 4,5 tüp kan alıyorlar bir tahlil için. Dünyada bir damla kan ile adam senin dna nı çözüyor. Birde aç karnına getmek gerekmiyormuş mesela ama bizde hala aç karnına olmazsan tahlil yapmıyorlar yarın aç gel diyorlar. |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Yakinda yeniden su Frankfurttaki virologi zentruma gitme ihtimalim var. Eger WhatsApp´ten verilerini gönderme imkanin olursa, arkadasa bir sorarim.
![]() |
#19 |
![]()
Teşekkür ederim insanlıkarayan, verilerde birşey yok sadece adam D vitamini testi yapmamış, bu sefer özel bir hastaneye gideceğim zaten, devlet hastanesinde olmayacak bu iş anlaşıldı.
|
![]() |
3 Üyemiz Rosebud'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
E-nabiz baya iyi bu konuda herşey ortaya çıkıyor dimi. Geçmiş ile karşılaştırması da işe yarıyor.İlaç işe yaramışmı onu görmek açısından. Evet sen o doktoru deyiştir. |
|
![]() |
3 Üyemiz NaNaNe'in Mesajına Teşekkür Etti. |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
cevap, çözüm, önerileri, sağlık, sorunlarımız, srunlarımız, İlgili |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |