![]() |
|
Hayvanlar Alemi Gel kuçu kuçu... |
![]() ![]() |
|
Seçenekler |
![]() |
#11 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Bu üçüncü cvp denenen umarım bu kez basaririm. Canancigim scotti,ye bayildim dünya tatlisi bir varlik,en sevdigim cins. Benim kızım Çok yaslandi,o kendi cennetine gidecek bir gün biliyorum. Umarım o zaman çok uzaktadir ama korkuyla beklemeye başladım.Dilerim scotty sizinle uzun yıllar yaşar. Keşke yakın olsaydık scotty doyasıya severdim☺ |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevgili @Gülce, Kedim balkon sefasını çok seviyor, ben de düşmesinden korkuyorum. Daha önce bu resmini paylaştığım mesajımda şöyle yazmıştım. Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Senin (siyah) kızını da görmek isteriz.
Yaşlı olduğunu da yazmışsın, üzüldüm doğrusu. Hayvan beslemenin en kötü yanı onu kaybetmek. İnsan çok üzülüp günlerce kendine gelemiyor. Alıntı:
Sevgili @CeMKaN, Bembeyaz ve mavi gözlü çok güzel bir kedi ama beyaz ve mavi kediler arasında sağırlık oranı (ortalama) %65 ile %85 arası değişiyormuş. KEDİLERDE SAĞIRLIK Ne yazık ki bizim kedi de, sağır grubuna giriyor. |
||
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Kedilerime bir türlü poz verdiremedim. Kamerayı görünce kimi kedim kamerayı tırnaklamak istedi. Kimi kedim de uzaktan baktı durdu. Kimisi de kaçtı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]()
Canancığım Scotty'e bayıldım. Çok çok şeker. Sevmeye doyamaz insan onu.
![]() ![]() @Mediter, kedin çok tatlı. ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
![]()
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Chiva ile tanışmıştık.
|
|
![]() |
![]() |
#19 | ||
![]() Alıntı:
Beyazı bir ayrı, siyahı bir ayrı, grisi bir ayrı güzel. Bunlar çok güzeller Gülümsün Alıntı:
Şirini de burada görmekten mutlu olacağız Sevdacığım
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Bu Sayfayı Paylaşabilirsiniz |
Etiketler |
acaba, beslediği, cevap, deneme, ekler, evinde, hayvanının, isteyen, köpüş, mavi, resmini, İsteyen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
|
|
Önemli Uyarı | |
www.forumgercek.com binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir. Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır. Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Forumumuzda T.C. yasalarına aykırı ve telif hakkı içeren bir paylaşımın yapıldığına rastladıysanız, lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz. Bildiriniz incelenerek, 48 saat içerisinde gereken yapılacaktır. Bildirinizi BURADAN yapabilirsiniz. |